Kanskje tilbake i full trening neste uke

Loris Karius med gladmelding.

2. sep 2016 kl 10.31 Arve Vassbotten

Onsdag gikk Loris Karius gjennom det siste inngrepet for å kunne komme tilbake på banen etter bruddskaden han fikk mot Chelsea 28. juli.

– Jeg hadde en operasjon onsdag, så nå er strengene som de satte inn for fire uker siden fjernet. Nå har bruddet grodd. Forhåpentligvis kan jeg begynne å trene nå og bygge det opp, sier Karius til Liverpoolfc.com.

– Jeg vet ikke om det blir en uke eller hvor lenge før jeg er tilbake i full trening. Jeg må bare se hvordan det føles. Men nå kan jeg begynne å bruke hånda og fange baller. Nå er det opp til meg.

– Jeg er ganske sikker på at jeg føler meg bra i neste uke, men jeg kan selvsagt ikke si det 100 prosent, legger han til.

BRAKK HÅNDA:
BRAKK HÅNDA:  Loris Karius bråkk hånda i en duell med Dejan Lovren mot Chelsea i preseason.

Foran skjema

Skaden har leget seg raskere enn legene først trodde.

– Vi er foran skjema siden det nå har gått fem uker siden skaden, men jeg vil ikke forhaste meg for å vinne 2-3 dager. Men om jeg føler meg bra så er jeg kanskje tilbake lenge før forventet.

Til tross for skaden i høyrearmen, har Karius fått trent bra i hele perioden han har vært skadd.

– Jeg har trent mye på treningstudio på beina. Jeg har ikke fått trent så mye overkropp på grunn av hånda, så det har blitt mye beintrening. Jeg har også vært ute på treningsfeltet hver dag med laget og har trent mye kondisjon, fotarbeid og tatt noen redninger med venstrehånden. Så kondisjon og styrke er der den skal være, jeg tror ikke jeg trenger noe tid på å forbedre det, sier han.

– Vi har ikke kastet bort tiden her. Jeg har nok faktisk også forbedret meg på noen områder. Vi hadde mye utspark-trening med John Achterberg blant annet, sier Karius.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]