Klopps avgjørelser før Chelsea

Hvem starter Klopp med før fredagens storkamp på Stamford Bridge?

14. sep 2016 kl 19.16 Lars Frøsland

Som vanlig har Klopp flere avgjørelser han må ta før ny kamp. Nesten samtlige presterte bra mot Leicester, men normalt vil ikke for eksempel Coutinho overses før et slikt oppgjør.

TILBAKE PÅ LAGET?
TILBAKE PÅ LAGET?  Lovren (skade) og Coutinho (ble hvilt) spilte ikke mot Leicester. Får vi se disse i startoppstillingen til helga?

Keeper
Det skal nok mye til at Karius får sin debut på Stanford Bridge, men nå er han skadefri og har trent med laget lenge nok til å være i form.

Midtstopper
Klopp bekreftet i dag at Lovren vil være med i troppen til Chelsea-kampen, men om skaden har påvirket treningen, og dermed også formen, er vanskelig å si. Matip synes å være bankers etter to gode prestasjoner. Lucas spilte egentlig en god kamp mot Leicester, men øyeblikket da han serverte Jamie Vardy scoringen, har skygget over en ellers trygg opptreden.
Dersom Lovren er helt pigg, blir det trolig ham og Matip.

Høyreback
Det vil være en stor overraskelse dersom ikke Nathaniel Clyne starter fredagens match

Venstreback
Alberto Moreno er helt tydelig nummer to i køen. James Milner starter trolig mot Chelsea.

Plass til begge?
Plass til begge?  Dersom Coutinho kommer inn, er det stor sjanse at det blir Sturridge eller Firmino som må vike plassen. Førstnevnte lever nok farligst av de to.

Sentral midtbane

Emre Can er friskmeldt, men Klopp påpeker at han må bli matchfit før han får spille. Dermed er det god grunn til å tro at Wijnaldum og Henderson fortsetter sentralt på midtbanen. Andre alternativer er Grujic og Milner (dersom Moreno er tilbake i startoppstillingen.)

Angrep
Her er det egentlig bare ett spørsmål. Mot Leicester ble Coutinho benket – dersom han returnerer mot Chelsea, hvem skal ut? Lallana, Firmino eller Sturridge?
Basert på tidligere erfaringer, liker Klopp å bruke Firmino på topp i storkampene. Det kan bety at Sturridge igjen henvises til benken, til tross for en solid opptreden mot Leicester.

Mané synes å være bankers, og Lallana prioriteres stort sett i slike kamper

Har du innspill til journalisten?
[email protected]