Offisiell åpning av nye Main Stand:– Lag så mye lyd som dere makter

Slik lyder oppfordringen fra Jürgen Klopp foran kampen mot Leicester. Livepool-manageren håper at 8500 flere tilskuere skal gi ekstra støtte til laget.

9. sep 2016 kl 13.51 Einar Kvande

Klopp var en av talerne da Liverpools nye Main Stand ble offisielt åpnet i dag. Klopp talte til de fremmøtte etter at Ian Ayre og Tom Werner hadde vært på podiet.

ADGANGSBEVIS
ADGANGSBEVIS  Dette adgangsbeviset måtte du ha for å komme inn på den offisielle åpningen av nye Main Stand, der en rekke Liverpool-legender og andre celebre gjester var tilstede.

– Jeg var her for første gang for tre dager siden. Jeg ble virkelig imponert, så jeg tenkte at vi måtte ta med laget hit og trene, for ellers kunne de ha kommet hit og blitt så imponert at de ikke ville ha tenkt på noe annet i morgen, lo Klopp.

– Dette er den fineste tribunen jeg har sett

– Det er en fordel for oss at vi trente her i går. Dette er den fineste tribunen jeg har sett i hele mitt liv, og jeg tror ikke det finnes noen finere tribune noe sted i verden.

– Akustikken er bedre enn tidligere, og det er også en fordel. Jeg oppfordrer alle som kommer hit i morgen til å lage så mye lyd som mulig. Det vil hjelpe oss. Forhåpentligvis får vi mange flotte dager og kvelder her.

– Jeg må be om litt hjelp

– Når kampen starter i morgen vil jeg be om litt hjelp fra tribunene. Klarer spillerne samtidig å yte maksimalt, kan vi sammen være en skikkelig kraft. Det handler om prestasjonen ute på banen, og vi ønsker å inspirere våre supportere med vårt spill. Vi skal møte de regjerende mestrene, så vi må være gode.

– Vi spilte våre tre første kamper på bortebane. Det er lenge siden vi har spilt her. Nå må vi bruke kvaliteten til spillerne, kraften til denne klubben og kraften til supporterne. Klarer vi det hver uke, kan dette bli bra.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]