Lallana var banens gigant

Les vår spillerbørs etter seieren mot Hull.

24. sep 2016 kl 18.12 Lars Frøsland

Karius 6: PL-debutanten fikk svært lite å gjøre – faktisk var det nesten ikke en eneste arbeidsoppgave for tyskeren. Kunne ikke gjøre mye med scoringen til Hull.

Clyne 6: Spiller en kamp på det jevne. Er litt rusten i pasningsspillet, men jobber godt og er villig til å være med fremover.

Matip 7: Lite å gjøre for stopperne, men Matip viser nok en gang hvor rolig og behersket han er. En god kamp av stopperen.

Klavan 6: Holder på å rote det til i første omgang, men slipper med skrekken. Ellers er han svært god til å bryte tidlig, og bidrar på lik linje med Matip til at Liverpool beholder ballen i stressede situasjoner.

Milner 8: Er mye med fremover, og viser at han har spilt lenge som kant. Dribler og går på hvert eneste løp. I tillegg satte han begge straffene, og bidrog dermed til å gjøre seieren svært komfortabel.

Henderson 8: Henderson klarer seg usedvanlig fint i den defensive rollen. Han strør pasninger og jobber utrettelig. Imponerende av kapteinen.

Wijnaldum 7: Jobber godt og virker trygg i en dypere rolle (enn han er vant til fra i Newcastle). Kunne med hell scoret i dag.

Lallana 9: En førsteomgang i verdensklassen. Han finter, skaper sjanser og jobber utrettelig. Scorer det viktige førstemålet og noterer seg for et par assist. Liverpools beste.

Coutinho 8: Scorer en Coutinho spesial, like etter Hulls redusering. Punkterer kampen fullstendig. En ny god kamp av brassen.

Mané 7: Scorer et mål når han får masse tid i boksen. Spiller bra, men er kanskje ikke like på hugget som Lallana og Coutinho.

Firmino 7: Firmino gjorde i dag den usynlige jobben. Jobber som en hest, og tar løp som gir rom for medspillerne. En lagspiller!

Sturridge: Kommer inn og skaffer straffe. Får ellers til lite.

Can: Det er tydelig at Can ennå ikke er i kampform.

Grujic: Fikk ikke bemerket seg i stor grad.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]