– Lista er lagt

Adam Lallana mener at det nå er opp til han og hans lagkamerater å prestere på samme nivå som mot Leicester i hver kamp fremover.

12. sep 2016 kl 10.07 Einar Kvande

Lallana var en av målscorerne i Liverpools solide 4-1 seier over regjerende ligamester Leicester på lørdag.

– Kollektivt som lag spilte vi strålende, siteres midtbanespilleren av Liverpoolfc.com.

– Vi gjorde to flotte mål i første omgang, men slapp dem inn i kampen igjen med litt sløvt spill fra vår side. Vi skal ikke skylde på enkeltpersoner, men som lag håndterte vi nok ikke kampen like bra som vi burde ha gjort på 2-0, og ga dem noen sjanser, fortsetter den tidligere Southampton-kapteinen.

– Vi poengterte dette i pausen, og i andre omgang synes jeg vi spilte strålende igjen. Vi var på tå hev, og fikk scoringene på gunstige tidspunkt.

– Vi satte standarden for hvordan vi ønsker at det skal være på Anfield denne sesongen.

Mer lyd

Lallana sier at spillerne virkelig følte at det var 8500 flere tilskuere tilstede, som en følge av nye Main Stand.

– Det kjente vi definitivt. Hele stadion føltes annerledes, og banen føltes nesten større også til tider. Det var definitivt mer lyd, og det må vi dra nytte av utover sesongen.

Lallana mener at angrepsspillet satt spesielt godt i denne kampen.

– Det føltes bra. Vi har verdensklassespillere i alle posisjoner, og så lenge vi jobber hardt for hverandre og skaper sjanser, vil det føles bra.

– Alle fikk målsjanser, ikke bare jeg, Sadio, Firmino og Daniel. Hendo hadde også en god sjanse mot slutten. Det er en god følelse i laget nå, og vi ønsker nå å bli stabile på hjemmebane.

Traff godt

Selv knallet Liverpools nummer 20 en ball utagbart i krysset etter en pasning fra Georginio Wijnaldum, og gjorde 3-1 elleve minutter ut i annen omgang.

– Jeg traff ballen godt. Jeg husker at Gini la ballen til meg, og jeg tenkte bare på å treffe ballen rent. Det var et av disse tilfellene hvor du vet at ballen vil gå i mål så snart du treffer den.

– Gini er en spiller som alltid er på riktig sted til riktig tid, så det var ingen tilfeldighet at han la pasningen. Det er et tegn på en god spiller, og forklarer hvorfor han spiller for denne fotballklubben.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]