Liverpool skal se på Dahoud

Ifølge tysk presse skal speidere fra Liverpool i kveld ta turen til Finland for å ta transfermålet Mahmout Dahoud nærmere i øyesyn.

6. sep 2016 kl 10.38 Torbjørn Flatin

Tyskland U21 spiller i kveld borte mot Finland U21. Ifølge den tyske avisen Express vil det være speidere fra Liverpool til stede på kampen.

Målet med turen er å sjekke nærmere på Mahmoud Dahoud. Det er en såkalt dårlig skjult hemmelighet at Dahoud er høyt på Liverpool og Jürgen Klopp sin ønskeliste.

Velinformerte Tony Barrett bekreftet i går at man på Anfield fortsatt har Dahoud i kikkerten. 20-åringen har kontrakt frem til 2018 og Liverpool er beredt til å være tålmodige.

Andre storklubber som bl.a. Paris Saint-Germain skal også være interesserte. Ifølge nevnte Express skal sportsdirektør i Borussia Mönchengladbach, Max Eberl, ha avslått tilbud opp mot 30 millioner euro, eller rundt £25M, og gjort det klart at Dahoud ikke er til salgs.

Avisen påstår imidlertid at alle spekulasjonene synes å ha påvirket formen til Mahmoud Dahoud og så lenge spilleren selv vegrer seg for å undertegne en ny kontrakt tegner dette til å bli et spill som ventes å ende med en overgang.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]