Maner Liverpool til å oppretteholde aggressiviteten

Mignolet bruker ordet «sinne» for å beskrive måten han vil at Liverpool skal spille på.

23. sep 2016 kl 10.42 Lars Frøsland

Simon Mignolet er tilfreds med de seneste kampene, nå håper han Liverpool vil klare å opprettholde formen – samt vise aggressiviteten og «sinnet» som har gitt dem en god start på sesongen.

KLOPP & MIGNOLET
KLOPP & MIGNOLET  Mignolet forteller at Klopp ønsker at laget skal presse og gi alt gjennom samtlige 90+ minutter.

– Han (Klopp) vil alltid at vi skal prøve å presse høyt og tidlig. Han vil at vi skal starte kampene livlig og med sinne, og kjøre kampen, i stedet for å sitte og vente på hva som skjer, sier Mignolet til Liverpoolfc.com.

– Vi ønsker å starter bra, ikke gi motstanderen pusterom. Vi må gjøre det igjen (mot Hull). Presse dem fra starten av, og forhåpentligvis vil vi klare å opprette holde den gode formen.


Mignolet forteller at laget trente godt i pre-season, og at spillerne er klare for å presse hardt i 95 minutter.

– Må bli bedre mot svakere motstand

Liverpool har under Klopp leverte svært gode resultater mot de beste lagene. Liverpool beseiret Manchester Unuted (EL), Manchester City hjemme og borte, tok fire poeng mot Chelsea og unngikk tap mot Arsenal forrige sesong.

Likevel ble det en skuffende tabellplassering.

– Vi var gode mot topplagene, men vi var ustabile mot lag vi normalt skal ta tre poeng fra. Det er utfordringen for oss i år – være effektive. Av og til må man bare tvinge frem resultater, som mot Chelsea.

Mignolet tror det blir en vanskelig kamp mot Hull, men etter å ha slått Leicester i sesongens første og foreløpig eneste kamp på Anfield, har han tro på at alle poengene blir igjen i Liverpool.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]