Loris Karius er skadefri:Men Simon Mignolet vokter buret mot Leicester

Simon Mignolet vil få fornyet tillit av Jürgen Klopp mot Leicester på lørdag, selv om Loris Karius nå er skadefri og tilgjengelig for spill, melder Liverpool Echo.

7. sep 2016 kl 17.47 Einar Kvande

Lokalavisen har ingen tro på at Klopp kommer til å bytte ut Mignolet på det nåværende tidspunkt.

– Klopp er fornøyd med måten Mignolet har startet sesongen på, og Karius kommer til å trenge mer tid på treningsfeltet før han får sin Premier League-debut, etter det lange skadeoppholdet han har hatt, skriver James Pearce.

Sommerkjøpet fra Mainz har ikke spilt kamp for Liverpool siden han brakk et ben i høyre hånd under treningskampen mot Chelsea i Pasadena i juli. Skaden oppstod i en kollisjon med Dejan Lovren, da Karius skulle ut i feltet for å fange et frispark.

Karius fikk først beskjed om at han ville være ute i 8-10 uker, men skaden ble leget hurtigere enn legene trodde, og keeperen fikk grønt lys til å begynne å trene for fullt igjen bare seks uker etter hendelsen.

Simon Mignolet har klart seg bra i Liverpools fire første kamper denne sesongen. I dag var belgieren tilbake på Melwood, etter at han i går kveld var ubenyttet reserve for Belgia i 3-0 seieren over Kypros i VM-kvalifiseringskampen som ble spilt i Nicosia.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]