Balotelli om oppholdet i Liverpool:– Min største tabbe

Mario Balotelli brukte bare sju minutter på å score for sin nye klubb Nice i går kveld, og puttet like godt to mål i sin Ligue 1-debut mot Marseille.

12. sep 2016 kl 08.28 Einar Kvande

Etter matchen karakteriserte han ifølge Liverpool Echo oppholdet i Liverpool FC som den største feilen han har gjort.

– Det at jeg skrev under for Liverpool er den største tabben jeg har gjort i livet. Sett bort fra fansen, som var fantastiske med meg, og spillerne som jeg hadde et godt forhold til, så likte jeg ikke klubben.

– Jeg hadde to managere, Brendan Rodgers og Jürgen Klopp. De gjorde ikke noe godt inntrykk på meg. Vi var ikke på bølgelengde. Jeg er avhengig av å være avslappet, og ha fine folk rundt meg.

Pangstart i Nice

I Nice har i alle fall Balotelli fått en pangstart. Han scoret på straffespark etter bare sju minutter i debuten. Marseille utlignet sju minutter senere, og tok ledelsen etter 72 minutter, men Balotelli tegnet seg igjen på scoringslista og utlignet seks minutter senere. Nice vant til slutt kampen 3-2.

Dermed bokførte Balotelli flere ligamål for Nice på 78 minutter enn han gjorde i hele sin Liverpool-karriere, hvor han bare ble stående med ett ligamål mot Spurs.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]