Klopp etter 4-1 seier på Anfield:- Når vi er gode er vi veldig gode

Jürgen Klopp vil ha mer av det samme etter seieren mot Leicester.

10. sep 2016 kl 22.07 Torbjørn Flatin

- Vi visste vi hadde en jobb å gjøre i dag og det var hva vi gjorde, mot en sterk motstander, sa Klopp til pressen etter 4-1 mot Leicester.

- Vi var fysisk sterke, vi var tøffe, fleksible, kvikke, kreative – alt slikt. Vi scoret herlige mål – og slapp inn et ikke så herlig mål. Vi hadde noen minutter hvor du kan se hva som er mulig i fotball, West Ham ledet 2-0 i dag og tapte 4-2, slik at det kan skje. Jeg sa til guttene i pausen at det er vår utfordring, for når vi er gode er vi veldig gode.

- Det er vår utfordring, og ikke bare i dag men for hele sesongen. Leicester er virkelig vanskelige å spille mot. Det dreier seg ikke om det å presse, men å vinne andreballene.

- Vi måtte forandre en viktig plass i går, dere har kanskje sett Dejan Lovren? Han kan ikke se for øyeblikket så Lucas måtte komme inn. Han er en herlig personlighet, men det var en svært vanskelig kamp for en midtstopper. Nå kom vi til slutt godt igjennom det og seieren var mer enn fortjent.

- Vi hadde minimum 30-35 minutter mot Arsenal med noe jeg ikke hadde sett fra oss før, bevegelse og tydelighet i vårt spill. Likevel har jeg ant en usikkerhet når jeg har fått spørsmål denne uka, etter transfervinduet, angående hvor sterke vi er. Det er vår jobb å bevise at vi er så sterke som jeg mener vi er. I dag viste vi det igjen til tider, men jeg håper vi kan bli bedre. Det var bra, og det var ikke minst bra nok i dag.

- Jeg elsker disse spillerne. Hva med Lallana, hva med Matip? Jeg er på deres side. Jeg har ansvaret når vi spiller dårlig, de har ansvaret når vi spiller godt. Det er en bra avtale, men jeg liker ikke å feire for mye når alle kan se at vi har spilt bra. Det er hva jeg forventer av oss. Denne ligaen er utrolig sterk og vi må være på det nivået hele tiden.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]