Sakho slipper bot

Engelsk tabloidavis hevder at Mamadou Sakho slipper bot etter utbruddet han hadde på Snapchat natt til lørdag.

27. sep 2016 kl 08.51 Einar Kvande

Sakho hevdet blant annet at klubben har løyet om grunnen til at han holdes borte fra laget, men David Maddock i Mirror skriver at franskmannen ikke vil få noen streng straff for Snapchat-tiraden.

Maddock rapporterer at Sakho trente som vanlig på søndag. Jürgen Klopp skal personlig ha tatt en prat med Sakho, og skal ha forklart midtstopperen at han bare vil få spille dersom det blir en alvorlig skadekrise i forsvarsrekka.

Liverpool-manageren er ingen tilhenger av å dele ut bøter til spillerne, så det ser ut som Sakho slipper unna med en muntlig advarsel og irettesettelse.

Mangel på respekt

Med Dejan Lovren, Joel Matip, Ragnar Klavan, Joe Gomez, Lucas og kanskje også Kevin Stewart nå foran Sakho i stopperkøen, tror Maddock det er lite sannsynlig at Sakho vil spille for Liverpools førstelag igjen noen gang.

Klopp skal også ha gjort det klart at han ikke vil tolerere flere krumspring fra Sakho på sosiale medier, og manageren skal ha fortalt franskmannen at utbruddene hans vitnet om mangel på respekt for de andre spillerne.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]