Få skader hos Leicester:- Slimani kan debutere på Anfield

Claudio Ranieri kan slippe løs sitt rekordkjøp allerede på lørdag. Kasper Schmeichel spilleklar, men Mendy og Sclupp ute med skader.

8. sep 2016 kl 16.30 Torbjørn Flatin

Leicester sprengte sin egen transferrekord da de betalte om lag £30M for å hente den storvokste spissen Islam Slimani fra Sporting på siste dagen av transfervinduet. Opptatt med spill for Algerie vil Slimani gjennomføre sin første treningsøkt med Leicester først i morgen. Manager Claudio Ranieri vil likevel ikke utelukke at han får sin debut på Anfield.

- Jeg kommer til å snakke med ham først, men det kan være at han spiller. Han har spilt i alle kampene til Sporting denne sesongen og han er kampklar, forklarer Ranieri.

- Når du kommer til et nytt land må du tilpasse deg, det er annerledes i den portugisiske ligaen, men han er en veldig interessant spiller. Han er en målscorer, men han må lære seg Premier League å kjenne.

Raniere bekrefter at keeper Kasper Schmeicel er tilgjengelig etter en brokkoperasjon. Nyinnkjøpte Nampalys Mendy, eller Papy Mendy, ble hentet fra Nice i sommer for å erstatte N’Golo Kante, men er fortsatt ute etter å ha skadet seg i debuten mot Arsenal. Skadet er også Jeff Schlupp, en kandidat til lagets venstreside.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]