Tapte treningskamp mot Huddersfield

Ovie Ejaria scoret Liverpools mål bak lukkede dører på Melwood.

2. sep 2016 kl 15.54 Liverpool.no

Liverpool tapte 1-2 da Jürgen Klopp møtte sin forlover og Huddersfield-manager David Wagner til duell bak lukkede dører på Melwood fredag ettermiddag.

18 år gamle Ejaria headet de røde i ledelsen ti minutter etter pause, på innlegg fra Roberto Firmino, men gjestene responderte bra og snudde kampen.

Utlikningen kom da Jack Payne ble spilt alene med Alex Manninger, før Kasey Palmer, på lån fra Chelsea, ble matchvinner etter en feilpasning av Liverpools sisteskanse.

Firmino, Danny Ings, Joël Matip, Alberto Moreno, Lucas Leiva og visekaptein James Milner, i dag som høyreback, spilte alle fra start, og førstnevnte kom til et par gode sjanser.

Før pause var begge lag frempå, og vertene kom nærmest nettkjenning, men Morenos skuddforsøk ble reddet, og Ings' heading etter innlegg fra unggutten Yan Dhanda gikk utenfor.

Liverpools lag: Manninger; Milner, Matip, Lucas, Moreno; Stewart (Maguire 72), Ejaria (Phillips 85), Brewster (Chirivella 57); Firmino (Camacho 86), Dhanda (Randall 57), Ings