Tar tiden til hjelp

Kevin Stewart lar seg ikke stresse over at han ikke har kommet med i førstelagstroppen til de to siste kampene.

29. sep 2016 kl 13.10 Einar Kvande

23-åringen fikk 11 kamper for Jürgen Klopps lag forrige sesong, og har fått fem nye kamper så langt denne sesongen. Men i de to siste kampene, mot Derby og Hull, var ikke midtbanespilleren funnet verdig en plass i troppen. I stedet ble det spill for U23-laget mot Sunderland sist søndag.

– Jeg har alltid hatt troen på at jeg kan bli fast inventar på førstelaget. Det er bare et spørsmål om tid, siteres Stewart av Liverpoolfc.com.

– Det er toppspillere her i Liverpool. Landslagsspillere. Jeg forsøker å bli bedre hver dag, og konkurrere med dem, men samtidig samarbeide med dem. Ting ser bra ut, fortsetter midtbanespilleren.

Defensiv rolle

Stewart beskriver sin rolle i laget som å vinne tilbake ballen og servere andre. Han skal fungere som en beskyttelse for forsvarsrekka.

– Manageren understreker at han ikke ønsker at en spiller skal være låst til en og samme posisjon gjennom hele kampen. Så selv om jeg er en mer defensiv spiller, så kan jeg være med frem i angrep dersom anledningen byr seg.

– Jeg trenger egentlig ikke så mye motivasjon, men det er stunder der jeg trenger en arm rundt skulderen. Jürgen Klopp er veldig god til å oppfatte hva en spiller trenger, avslutter Stewart.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]