Lovende lokal høyreback:– Trent Alexander-Arnold viste at han hadde alt

Nå utfordrer Michael Beale den 17-årige scouseren til å vise det i hver eneste kamp. En spiller som kan få en snarlig sjanse på førstelaget.

26. sep 2016 kl 09.08 Torbjørn Flatin

- Han er ung og han spiller veldig bra. Michael Beale, trener for Liverpool U23, reflekterer etter at Trent Alexander-Arnold var kandidat til å være banens beste i siste kamp mot Sunderland.

Lokale Alexander-Arnold, som fyller 18 år neste måned. Det at scouseren imponerer på høyreback kan gi ham en sjanse på førstelaget snart, da det er en av plassene hvor Jürgen Klopp har dårligst dekning, men Beale oppfordrer sin allsidige unggutt om å fokusere på å prestere stabilt for reservene.

- Fart, aggresjon, styrke, han viste at han hadde alt. Jeg trodde han ville få en test mot Honeyman, som har spilt for førstelaget til Sunderland, men han vant den duellen overbevisende.

- Nå ønsker jeg bare at han kan gjøre det samme i ti kamper. Han har hatt to eller tre denne sesongen, la oss se om han kan prestere ti ganger på rad, oppfordrer Beale i samtale med Liverpool Echo.

Alexander Arnold var sammen med Ben Woodburn og Ovie Ejaria den av ungguttene som var mest sammen med førstelaget under pre-season.

- Du kan se den utviklingen han har gjort etter at han begynte å trene regelmessig med førstelaget. Den selvtilliten han har fått. Når du trener på Melwood hver dag med toppspillere, da kan du luke vekk feil og nå et høyere nivå.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]