U18 revansjerte stortapet

I forrige runde tapte de røde hele 0–7. Hjemme mot Stoke fikk laget noe å juble for igjen.

10. sep 2016 kl 19.17 Marius Rabben

Det var en kjærkommen seier på akademiet etter sjumålstapetpå tampen av august, før landslagspausen. To scoringer av Glen McAuley og en fulltreffer av Rhian Brewster i sluttsekundene sørget for 3–1 over Stoke.

McAuley sendte Liverpool foran etter kvarteret spilt, og doblet selv ledelsen ti minutter senere. Adam Lewis noterte seg for assist på begge scoringene.

Gjestene fikk en spiller utvist etter halvtimen, men klarte likevel å true Liverpool med sine dødballer den siste timen. På en av dem reduserte innbytter Jordan Greenidge etter 70 minutter.

Spenningen varte frem til siste minutt, men Brewsters sene scoring ga Liverpool pusterom. Samtlige poeng ble igjen hjemme på Merseyside.

Liverpool U18: Grabara; Lewis, Parker, Masterson, Johnston; Coyle, Hunter, Camacho; Millar (Gomes 57), Brewster, McAuley (Simmonds 76)