Manageren til Swansea:- Vi behøver et godt resultat

Hardt pressede Francesco Guidolin erkjenner at lørdagens møte med Liverpool er svært viktig for lavt plasserte Swansea.

29. sep 2016 kl 17.40 Torbjørn Flatin

Det har gått rykter om at Francesco Guidolin ville få sparken om manager for Swansea denne uka, etter kun fire poeng på de seks første ligakampene. Den rutinerte italieneren vil imidlertid lede laget også mot Liverpool på lørdag ettermiddag, men på dagens pressekonferanse innrømmet han at et godt resultat var veldig viktig for de helhvite.

- For øyeblikket er ikke min posisjon viktig, det er hvor Swansea er som er viktig.

- Det som betyr noe er at vi får et godt resultat slik at vi kan forbedre vår posisjon. Det står klart for meg, for vår formann og for alle andre – det er viktig å vinne kamper.

Har et bra lag

- Vi må ha fokus og konsentrasjon. Jeg vet at dette er et vanskelig tidspunkt for oss fordi tabellposisjonen ikke er god og vi behøver poeng.

- Hvis vi spiller slik vi gjorde mot Manchester City på lørdag tror jeg vi kan få et godt resultat. Laget er bra og vi har gode spillere.

Swansea tapte 3-1 mot Manchester City på Liberty Stadium sist helg.

Liverpool best i England

- Jeg vet at spillerne støtter meg, noe som er viktig. På lørdag må de spille med frihet. De må spille uten press og det er min jobb å sørge for det.

- Vi behøver en god prestasjon, med karakter og mot. Det vil ikke bli lett da Liverpool og Manchester City for meg er de to beste lagene i England for øyeblikket.

- Jürgen Klopp er en veldig god manager. Han har et godt lag og jeg liker hans til. Jeg tror han kan bringe noen veldig gode resultater til Liverpool.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]