– Vi har gode spillere i alle posisjoner

Lucas Leiva synes han er del av en meget sterk Liverpool-tropp.

5. sep 2016 kl 18.58 Einar Kvande

Jürgen Klopp hentet inn seks nye spillere i sommer. I tillegg er Marko Grujic ny i troppen i forhold til forrige sesong.

– Nå har vi veldig gode spillere i hver eneste posisjon. Jeg vil si at vi kan stille to lag som kan oppnå gode resultater, uttaler Lucas til Liverpoolfc.com.

– Premier League er selvsagt en veldig vanskelig liga, men forhåpentligvis blir dette en veldig god sesong for klubben, med den troppen vi har. De nye spillerne har gjort oss sterkere, slår brasilianeren fast.

Tre bortekamper

Liverpool startet sesongen med tre bortekamper, noe som resulterte i fire poeng. Nå gleder Lucas seg til å spille foran eget publikum og nye Main Stand mot Leicester i helga.

– Starten på sesongen kunne selvsagt ha vært bedre. Mot Spurs spesielt, hadde vi en god sjanse til å vinne kampen. Burnley-kampen var merkelig, for vi hadde ballen mye.

– Jeg mener vi har fått en grei start. Vi har spilt tre bortekamper på rad, og to av disse mot lag som vil kjempe om plassene blant topp fire og tittelen, så det er ikke så ille.

– Men vi må begynne å plukke poeng, og vinne flere kamper på rad så snart som mulig, for vi ønsker å være høyere på tabellen.

Sesong nummer 10

Lucas er inne i sin tiende sesong som Liverpool-spiller, og 29-åringen har et brennende ønske om krone jubileet med et trofé.

– Jeg er alltid sulten på suksess. Jeg ser virkelig frem til resten av sesongen, og forhåpentligvis blir det en god sesong også for meg personlig.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]