– Vi vet hva vi må gjøre på bortebane mot storklubbene

Dejan Lovren frykter ikke lenger bortekamper mot de såkalte store lagene.

17. sep 2016 kl 10.58 Einar Kvande

Kroaten var med på å bokføre en ny knallsterk seier på Stamford Bridge i går kveld, og Liverpool har nå fått med seg sju poeng fra bortekampene mot Arsenal, Tottenham og Chelsea denne sesongen.

– Vi vet hva vi har å gjøre i bortekamper, og spesielt mot lag som Chelsea, sier Dejan Lovren til Liverpoolfc.com.

– Vi er et lag som ønsker å spille god fotball, og som ønsker å vinne. Vi er ikke et lag som forsvarer oss dypt og venter på at sjansen skal by seg, forklarer midtstopperen.

– Jürgen Klopp har alltid den samme taktikkpraten. Han er alltid positiv. Vi må jobbe hardt. Vi har hatt en god treningsuke, så alle var positive foran kampen.

Glad for scoring

Lovren tegnet seg på scoringslista på Stamford Bridge i går kveld, da han gjorde Liverpools første mål i kampen.

– Selvsagt er jeg glad for å score mål, men jeg er enda mer fornøyd med prestasjonen til laget. Jeg synes vi spilte strålende, spesielt i første omgang. Vi kontrollerte kampen. Det var en utrolig sterk seier.

Liverpool står nå bokført med ti poeng på sine fem første Premier League-kamper denne sesongen. Fire av kampene er blitt spilt på bortebane.

– Det er alt for tidlig å snakke om at vi kan være med å kjempe om tittelen, men vi er positive og kan fortsette å spille bra, sier Lovren.

– Vi har en rekke spillere på benken som kan komme inn og utgjøre en forskjell. Vi har en strålende tropp, med 25 spillere. Selv de som sitter på tribunen er toppspillere.

– Utfordringen for oss nå blir å yte 100% på trening, slik at vi forbedrer oss for hver dag som går, avslutter kroaten.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]