Lucas foran sesongåpning hjemme:Viktig å gjøre Anfield til et fort

Lucas Leiva understreker foran sesongens første hjemmekamp at for å henge med i toppen kreves en sterk statistikk på eget gress.

7. sep 2016 kl 11.05 Torbjørn Flatin

- Det blir spennende å se det nye Anfield, sier Lucas til Liverpools hjemmeside foran lørdagens kamp mot Leicester og åpningen av nye Main Stand.

- Jeg tror fansen ser virkelig fram mot det og atmosfæren vil bli som den alltid er, meget god. Med noen tusen ekstra vil den trolig også bli enda mer lydhør.

- Leicester var en stor overraskelse for mange, men de fortjente virkelig å vinne tittelen, sier brasilianeren om Liverpools motstander.

- I år vil det bli annerledes med flere kamper i Champion League og andre lag som har kjøpt spillere. Leicester greide å beholde de fleste av sine spillere og har hentet noen nye som er gode, slik at det blir vanskelig, men vi har vist i de første kampene at vi er i stand til å beseire gode lag.

- Forhåpentligvis kan vi gi den nye stadion en god start. De lagene som hvert år kjemper om tittelen og å komme inn blant topp fire har en meget god statistikk hjemme. Det er derfor viktig at vi får en god start på Anfield.

- Det kan gi oss selvtillit til å ta turen til Chelsea og prøve å ta tre nye poeng. Vi har kvalitet nok til å greie det.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]