– Viktig med god balanse i laget

Georginio Wijnaldum advarer sine medspillere mot å blottlegge seg bakover på Stamford Bridge.

16. sep 2016 kl 13.10 Einar Kvande

– Noen ganger blir vi litt for ivrige, og angriper med masse spillere, noe som kan gi motstanderlaget sjanser, slår Wijnaldum fast til Liverpoolfc.com.

– Vi må være klar over at Chelsea har gode spillere som kan straffe oss når vi blir for ivrige. Slik er fotballen. Men vi må ikke forandre så mye i forhold til spillestilen vi har benyttet, for det har gått bra så langt.

– Vi må imidlertid være klar over de små detaljene. Opptrer vi ikke med kløkt, kan Chelsea skape mange sjanser.

– Chelsea har startet sesongen godt, med ti poeng etter fire kamper. De har mange gode spillere, og de har kjøpt mange gode spillere.

– De har et lag som er i stand til å vinne ligaen, og er et vanskelig lag å slå. Men vi har også et godt lag, og har allerede møtt andre gode motstandere. Dette blir en ny test for oss.

– Vi må se fremover

Liverpool har sju poeng etter sine fire første kamper, hvor tapet for Burnley var et skudd for baugen.

Vårt fokus må nå være på Chelsea, og ikke poengene vi hadde fortjent å ta.Georginio Wijnaldum

– Noen ganger er du uheldig i slike kamper. Jeg mener vi hadde fortjent flere poeng enn vi har så langt, men det er slik det er, og vi må håndtere situasjonen vi befinner oss i, og komme oss videre, sier Wijnaldum.

– Det betyr at vi må konsentrere oss om neste kamp, og det er Chelsea. Vårt fokus må nå være på Chelsea, og ikke poengene vi hadde fortjent å ta. Vi må komme oss videre, og se fremover.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]