Jamie Carragher om det sentrale forsvaret og kaptein:Viktig midtstopperpar

Carra tror Liverpool i Dejan Lovren og Joel Matip har funnet et par som bare vil bli bedre og bedre.

23. sep 2016 kl 21.02 Torbjørn Flatin

Joel Matip og Dejan Lovren har spilt sammen i kampene mot Tottenham og Chelsea denne sesongen, og skadefrie kan det ikke være noen tvil om at dette er paret som Jürgen Klopp kommer til å satse på i midtforsvaret framover.

Den tidligere stopperkjempen Jamie Carragher mener det er svært viktig at Liverpool finner en stabil løsning i sitt midtforsvar.

«Jeg tror fortsatt vi kan bli bedre», sier Carra til 5Times angående årets forsvar hos de røde.

«Jeg tror ikke vi har holdt buret rent ennå i ligaen og det er noe som må forandres på. Nå må du ta hensyn til motstanden, vi har spilt mot topp kvalifisert motstand i nesten hver kamp i ligaen.»

«Matip og Lovren vil bli mye bedre etter hvert som de får mer spilletid sammen. Det vil være ganger hvor du spiller dårlig og vinner, og sniker til deg en 1-0 seier, og mye av det avhenger av dine midtstoppere.»

«Jeg husker alltid noe Ronnie Moran pleide å si da jeg kom inn på Liverpool, «hvis dine to midtstoppere spiller bra, uansett hvordan de andre spiller, da har du en sjanse til å vinne kampen.»» «Jeg tror han har rett i det.»


Henderson er beste alternativ som kaptein

Carragher har også kommentert Jordan Henderson, og hans rolle som kaptein.

«Jeg vet at Jordan av og til får litt kritikk og mye av det henger sammen med at han er kaptein. Da han ble utnevnt til kaptein var det imidlertid ingen andre kandidater. Det er ingen i troppen nå som jeg vil se mot og mene bør ta armbåndet vekk fra Jordan Henderson.»

«Han hadde ikke sin beste sesong i fjor, men han slet med skader. Året før synes jeg han gjorde det meget bra og var en av våre beste spillere, mens han var en meget viktig spiller sesongen før der igjen hvor vi nesten vant ligagullet.»

Har du innspill til journalisten?
[email protected]