Vraket 13 klubber - valgte Liverpool

Det manglet ikke på tilbud da James Milner ble Liverpool-spiller sist sommer.

3. sep 2016 kl 12.39 Arve Vassbotten

Det er spillerens agent Matthew Buck som nå snakker opp om alle tilbudene James Milner hadde å velge mellom i prosessen som til slutt gjorde ham til Liverpool-spiller. 30-åringen kom på free transfer fra Manchester City.

– Det var en vanskelig beslutning for James. Han vurderte alle mulighetene, han så på alderen, hvor ofte han spilte og følte at han ikke fikk spille fra start så ofte som han ønsket. Vi hadde mange møter med Man City, men mot slutten av sesongen i 2015 forstod James at han nok måtte flytte på seg for å få mer spilletid og en frisk start, sier han i 5Times podcast.

– Fra januar hadde vi interesse fra Italia og Spania. Totalt tok rundt 14 klubber kontakt. I slutten av mai hadde vi noen møter med Liverpool, og James bestemte seg raskt for at det var en utfordring han ønsket å ta.

– Vi hadde et møte med Brendan Rodgers og Ian Ayre. Klubben ønsket å komme tilbake i Champions League og utfordre om trofeer. For James har det vært et godt klubb-bytte og forhåpentligvis kan han være med å skaffe sølvtøy denne sesongen, sier Buck.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]