Ser likheter til City i 2010

James Milner snakker om gamleklubben, Liverpool, og livet som avholdsmann.

– Når jeg ser på spillerne City har kjøpt, så er jeg ikke sikker på at jeg kunne holdt et par £50-60 millionerspillere ute av laget, sier James Milner og sikter til Kevin De Bruyne og Raheem Sterling. Midtbanespilleren har gjort et stort intervju med Daily Mail.

 

Milner hadde muligheten til å bli på Etihad Stadium i sommer, men valgte heller å ta turen til Liverpool hvor han så ble visekaptein.

 

– Jeg har kommet til et punkt i min karriere hvor jeg ønsker å spille mer fotball. Jeg var heldig som vant alt i City, og de hadde ikke vunnet noe på så lang tid. Jeg ønsket å gå dit og hjelpe dem til å oppnå suksess, og det fikk vi til, sier 30-åringen.

 

– Liverpool har en så utrolig historie, men jeg ønsker å være del av det og vinne troféer her. Jeg tror det kan skje.

 

Drikker ikke alkohol

 

James Milner er kjent for å være svært profesjonell, og avholdsmann. Det har han til felles med midtbanekollega Jordan Henderson.

 

– Jeg smakte min fars Strongbow da jeg var ung, men da jeg slo gjennom i Leeds tok jeg avgjørelsen om at dersom det ville hjelpe meg om jeg ikke drakk, så ville jeg ikke gjøre det. Dersom du egentlig aldri har gjort det - hvordan kan du savne det?