Sheyi Ojos store gjennombrudd

Vingen kan få sin ellevte førstelagskamp for sesongen i morgen.

– Dette har vært en utrolig sesong. Jeg er selvfølgelig veldig godt fornøyd, og forhåpentligvis forsetter det slik, sier Ojo til Liverpool Echo om det faktum at han har fått et tosifret antall førstelagskamper etter at han i januar returnerte fra lån hos Wolverhampton.

– West Bromwich er en viktig kamp fordi det er en ligakamp, men også fordi hver kamp du får for Liverpool er en viktig kamp, slår han fast.

LES OGSÅ: – Jeg trodde alltid jeg ville beherske dette nivået

– Vi skal gjøre vårt beste for å ta tre poeng, og dersom jeg får spille vil jeg håpe å kunne påvirke det som skjer ute på banen.

– Jeg tror det har hjulpet meg at jeg har spilt for både Wigan og Wolves på lån. Det var to helt ulike låneopphold, men de førte begge til at jeg utviklet meg til den spilleren jeg er nå. Forhåpentligvis kan jeg fortsette fremgangen under manageren og staben i Liverpool.

– En ære å spille for Liverpool

Ojo har også imponert for Liverpool U21 i de periodene han ikke har vært involvert med førstelaget. Blant annet gjorde han et hat-trick mot Middlesbrough i mars.

– Jeg er ikke så opptatt hvor jeg spiller, bare jeg får være ute på banen å spille. Men må jeg si noe så vil jeg si høyre ving, hvor jeg kan skjære inn i banen og kombinere med mine lagkamerater eller få fyrt av skudd. Men jeg er ikke så opptatt av hvor jeg spiller. Bare det å få spille for Liverpool er en stor ære.

Ojo vil nok ikke være i startoppstillingen i Europa League-finalen i Basel, men kan kanskje ha håp om å få en plass på innbytterbenken. I alle fall om Jordan Henderson og Divock Origi ikke rekker finalen.

– Europa League-finalen er en stor begivenhet, akkurat som alle andre finaler. Det blir utrolig, med alle supporterne og stemningen. Alle ser frem til den. – Men akkurat nå fokuserer jeg ikke på finalen. Jeg ser selvsagt frem til den, men tankene mine kretser rundt kampen mot West Bromwich. Dersom jeg får spille i den, vil jeg forsøke å gjøre mitt beste.

Håper å være fast inventar på førstelaget neste sesong

 – Dette har vært en flott sesong for meg. Jeg er takknemlig for alle mulighetene jeg har fått. Dersom jeg får spilletid i finalen, vil jeg forsøke å gjøre mitt beste for å påvirke kampen. Tenk om jeg får komme innpå og hjelpe til med å hente trofeet hjem til Liverpool.

– Neste sesong håper jeg at jeg får spille fast på førstelaget, slik at jeg får skikkelig fart på karrieren. Men alt handler om det som skjer nå, og vi har en svært viktig kamp mot West Bromwich i helgen, hvor vi vil forsøke å ta alle tre poengene.