Skade kan åpne for Emre Can

Høyrebacken er en usikker posisjon for Tyskland, og en tysk journalist mener at Emre Can kan bli valget i 12. time.

Den tyske journalisten Steffen Potter skriver på uefa.com at skaden til Antonio Rüdiger kan gjøre Emre Can har styrket sine sjanser til en plass fra start mot Ukraina på søndag. Rüdiger, sendt hjem med avrevet korsbånd, er riktignok en midtstopper men tyskerne har ingen typiske høyrebacker i troppen og midtstopper Benedikt Höwedes var ventet å spille på høyresiden av forsvaret.

Nå blir trolig Höwedes flyttet inn i midten sammen med Jerome Boateng, og som gjør det åpent om hvem som skal være høyre back. Potter tror det står mellom Shkodran Mustafi, Jonathan Tah som har kommet inn som erstatter for Rüdiger, og Emre Can. Journalisten går for Can i sitt tips om hvem som starter da Tyskland starter EM på søndag.

Can vil kunne være en kandidat på midtbanen også, men Toni Kroos og Sami Khedira er det sannsynlige paret sentralt. I et 4-2-3-1 mener Potter at Thomas Müller vil spille på høyre, Mario Götze til venstre og med Mesut Ösil i midten bak den store spissen Mario Gomez.

Tippet startoppstilling for «Die Mannschaft»: Neuer; Can Höwedes, Boeteng, Hector; Kroos, Khedira; Müller, Özil, Götze; Gomez.

LES OGSÅ: Can og Origi kan vinne ny pris