Skrtel sviktet da Liverpool kollapset

Les vår spillerbørs etter den skuffende kampen på St. Mary's.

Mignolet 5 - Gjør en fantastisk strafferedning tidlig i andre omgang. Blir slått fra skrått hold av Mané på 1-2-scoringen, og har et forferdelig utspill før 3-2.

Clyne 5 - Clyne kan ikke lastes for noen av baklengsmålene, og var egentlig ganske anonym gjennom kampen.

Sakho 6 - Sakho fortsatt der han slapp etter Man Utd, og leverte en strålende første omgang. Det ble mye mer kaos i andre, og Sakho kunne kanskje vært tettere i noen avgjørende situasjoner.

Lovren 5 - Slet mot Shane Long, og er fryktelig heldig som ikke blir idømt straffe når han er på etterskudd på 0-0. Lovren hadde også noen gode involveringer, men var blant Liverpools svakeste i en ellers sterk første omgang. Ble byttet ut i pausen.

Flanagan 3 - Håpløs involvering i forkant av Sotons første scoring. Med en klønete involvering gir han Mané muligheten til å ta med ballen fremover. Dagens kaptein hadde ingen god kamp.

Allen 5 - En litt merkelig kamp for waliseren. På den ene siden var han nærme å score to mål (ett ble annulert), på den andre siden klarte han ikke hamle opp med Wanyama, som kom inn i andre omgang.

Emre Can 6 - Leverer en solid kamp, og er en av Liverpools bedre spillere. Klarer dog ikke stå bak avgjørende enkeltøyeblikk. Blir sliten mot slutten.

Lallana 7 - Den tidligere Soton-spilleren leverer en meget god første omgang, og spiller en viktig rolle i forkant av 0-1-scoringen. Blekner litt i andre. Liverpools beste.

Coutinho 6 - Brassen scorer nok et flott mål på St. Mary’s. I andre omgang blir det mye balltap og svake involveringer.

Origi 6 - En positiv kamp av den unge belgieren. Er bevegelig og jobber godt. Spiller Sturridge nydelig frem til 0-2.

Sturridge 6 - I dag så vi en langt bedre Sturridge enn i forrige oppgjør (mot Man Utd). Engelskmannen er bevegelig og jobber hardere. Scorer et flott mål, med Roy Hodgson som tilskuer. Blir sliten, og tas forståelig nok av.

Skrtel 2 - Det første slovaken gjør etter han kommer inn for Lovren er å lage straffe. Deretter er det feilvurderinger på rekke og rad. Er også helt på bærtur på Manés seiersscoring. En forferdelig kamp.

Benteke - Burde ha scoret, det som trolig hadde blitt Liverpools vinnermål, men setter ballen utenfor. Bidrar ellers ingenting.