Skuffet over påstander

Daniel Sturridge liker dårlig påstandene om at han ikke har ønsket å spille. Ønsker å bli i klubben.

Daniel Sturridge er endelig skadefri og tilbake i spill, etter en fryktelig frustrerende sesong, med mye skadetrøbbel. Spissen vil trolig være involvert i sin 10. kamp for sesongen mot Augsburg i morgen kveld. Til nå har det blitt fem scoringer på ni kamper. Hele forrige sesong ble det 12 kamper fra start, og seks som innbytter.

På sosiale media og av enkelte kommentatorer har Sturridge blitt beskyldt for å ikke ville spille fotball, mens andre har satt spørsmålstegn ved hans smerteterskel. Det synes 26-åringen er sårende.

– Det er sårende å høre fra andre hva folk sier, og mye av det er ikke sant. Alt jeg ønsker å gjøre er å hjelpe laget til å ha suksess. Det er det viktigste, og ingenting annet betyr noe.

– Jeg leser ikke på sosiale medier. Å si at en spiller ikke ønsker å spille, er det mest respektløse man kan si til en fotballspiller. Bemerkelsesverdig skuffende, svarte Sturridge på påstander om at han ikke har viljen til å spille på dagens pressekonferanse.

– Ingen kjenner til hvor mye det betyr for meg å spille fotball. Jeg skal fortsette å gjøre mitt beste og fokusere på å spille for Liverpool. I løpet av livet er det gode og dårlige perioder. Sånn er det for alle.

Lykkelig i Liverpool

John Cross i The Mirror rapporterte før det siste comebacket at Sturridge, som har vært skadet nesten sammenhengende de siste 18 månedene, ville vurdere en overgang bort fra Liverpool til sommeren. Det vil ikke spissen fokusere på.

– Det er viktig å tenke på det som skjer nå. Så klart har det vært en vanskelig tid for meg å være skadet, men det er en del av fotballen og nå ser jeg frem til fremtiden - så klart med Liverpool. Det er ikke noe å stresse eller bekymre seg for. Jeg har vært ganske avslappet hele tiden, og er lykkelig her.

Les også: Dette sa Jürgen Klopp på dagens pressekonferanse

– Jeg er veldig ambisiøs, og innstilt på å hjelpe Liverpool til suksess. Jeg er helt fokusert, og selvsagt ønsker jeg å spille hver eneste kamp. Det er smertefullt å ikke spille. Jeg må være sterk i slike situasjoner - jeg er ikke hjemme og slapper av, ute med venner. Jeg er ikke glad når jeg sitter på tribunen, men knust over at jeg må se på dem spille, avslutter Sturridge.