Slik gikk det når huset skulle pyntes

Familien Frigstad skjuler ikke at Liverpool er klubben, og har fått You'll Never Walk Alone på husveggen.

Vi har flere historier om supportere som har innredet kjellerstuene sine, men for familien Frigstad i Vennesla drar de den enda litt lenger.

 

– Det begynte med at mor til guttene kjøpte et banner som de skulle ha inne på veggen. Da fikk jeg en fiks idé, om at et sånt vil jeg også ha, men da skal det være ute på veggen, forteller far i huset til Liverpool.no.

 

 

Bak hans rygg fikk samboer og de to sønnene Kim Daniel (17) og Ken Ruben (15) målt opp og bestilt, og han fikk det som en stor overraskelse. Derfra gikk det slag i slag, med glassplater og liming, før det til slutt havnet på veggen.

 

Nå pryder «You’ll Never Walk Alone» og en Liverbird husveggen.

 

– Det vil nok henge der så lenge det henger fast - vi er ingen medgangssupportere! Vi har fått så utrolig mange fine tilbakemeldinger fra folk som spaserer forbi. Det er tommelen opp, og folk tar bilder. Vi hadde til og med en United-supporter oppe som tok bilde, sier Frigstad om banneret.

 

Nå står det You'll Never Walk Alone på veggen både inne og ute i huset i Hunfosvegen.

 


Trykk på banneren for å bli med i «Vi som elsker Liverpool»-gruppa. Har du gjort Liverpool-relatert i ditt hus? Del bildene dine.