Slik gikk det sist Liverpool gjestet Exeter

Scoringer av Luis Suarez, Maxi Rodriguez og Andy Carroll sørget for en 3-1 seier på sørkysten.

Liverpool gjestet St James Park så sent som i august 2011, i 2.runde i ligacupen. Kenny Dalglish kunne i den kampen bokføre sin seier nummer 200 som manager for Liverpool FC, etter å ha valgt et overraskende sterkt lag. Mest overraskende var det at Luis Suarez startet kampen.

Dette var Liverpools lag mot Exeter den 24.august 2011:

Reina, Flanagan, Skrtel, Wilson, Robinson, Spearing, Adam (Shelvey 77), Henderson, Rodriguez, Meireles (Carroll 21), Suarez (Downing 59)


Altså et betydelig mer stjernespekket mannskap enn det britiske medier forventer at et skadeskutt Liverpool stiller med i kveld.

Liverpool ledet komfortabelt 1-0 til pause, og var som forventet det klart beste laget på St. James Park, uten at man var veldig overbevisende. Dalglish sine utvalgte sløste med sjansene, og burde ha ledet mer ved halvtid. Luis Suarez var dog veldig frisk og på hugget, og var mannen som ga Liverpool ledelsen. Andy Carroll var også bra etter at han kom inn for en skadet Raul Meireles. Portugiseren måtte ut tidlig med en vond skulder, da han landet forkjært etter en takling.

Suarez var kampens store spiller i den timen han spilte, og var involvert i alle tre scoringene for Liverpool. Da Kenny Dalglish tok han av etter en time slapp lagkameratene seg lenger ned, noe som førte til at Exeter fikk se mer til ballen og skapte flere sjanser. Scoringen deres kom etter at en rusten Martin Skrtel ga bort et klønete straffespark. Selv om Liverpool dominerte og burde ha vunnet kampen med større sifre, sier det mer om Exeter enn om hvordan gjestene fra Merseyside spilte. Flere spillere man normalt forventet høyere standard fra spilte under pari.