Sluttspill-sommer

Vi står foran noen måneder hvor det skal både være EM, Copa America og fotballturnering i OL i Brasil. Vi har datoene.

EM

Lagene er godt i gang med å starte forberedelsene til EM i Frankrike. Turneringen starter fredag 10.juni, da vertslandet møter Romania i Paris.

Gruppespillekampene avsluttes 22.juni. Siden spilles det 1/8 finaler 25-27.juni og ytterligere kvart- og semifinaler før finalen finner sted 10.juli.

Liverpool vil ha med en rekke spillere i Frankrike og som vi vil følge opp her på liverpool.no.

COPA AMERICA

Det amerikanske mesterskapet spilles i år i USA og første kamp er 3.juni. Gruppespillene avsluttes i tidsrommet 11-14. juni, kvartfinalene er 16-18.6, semifinalene er 21-22.6 og kampene om bronse og gull avholdes 25.6 og 26.6.

Philippe Coutinho for Brasil er Liverpools eneste representant.

OL

OL i Brasil starter sin fotballturnering 4.august og hvor gruppespillet er ferdig 10.august. Kvartfinaler er 13.august, semifinaler 17.august og finale og bronsefinale 20.august.

Liverpools nylig innkjøpte keeper Loris Karius skal være høyaktuell for Tyskland til denne turneringen, hvor reglene er at spillerne må være født etter 1.1.1993, mens det i tillegg er tillatt å ha tre overårige spillere.

Premier League starter som kjent lørdag 13.august og spesielt OL kan påvirke hvor Liverpool får forberedt seg til neste sesong.