Spår fire debutanter

Liverpool kommer trolig til å stille med noe som ligner et rent reservelag i kveldens FA-cupkamp mot Exeter.

The Times spår en startoppstilling med fire debutanter i matchen som dømmes av Stuart Attwell. Ser vi bort fra rutinerte Jose Enrique, som står bokført med 96 Liverpool-kamper, har de andre ti spillerne i startoppstillingen som The Times opererer med til sammen 18 førstelagskamper for Liverpool.

Dette er laget The Times tror starter for Liverpool på St James Park:

Adam Bogdan (28 år – 4 kamper)
Kom på gratisovergang fra Bolton og er reservekeeper for Simon Mignolet.

Connor Randall (20 år – 2 kamper)
En tøff høyreback som har gått gradene ved Liverpools akademi. Debuterte i ligacupkampen mot Bournemouth i høst.

Tiago Ilori (22 år – 0 kamper)
Kjøpt fra Sporting Lisboa for 6 millioner pund, men har fortsatt ikke spilt førstelagskamp for Liverpool. Ble hentet tilbake fra et mislykket låneopphold i Aston Villa denne uken.

Jose Enrique (29 år – 96 kamper)
Venstrebacken har ikke spilt en eneste kamp for Liverpool denne sesongen, og hans siste opptreden var i den målløse hjemmekampen mot Bolton i FA-cupen for snart ett år siden.

Brad Smith (21 år – 4 kamper)
Var nær ved å forlate Liverpool sist sommer, men venstrebacken signerte en ny kontrakt i november og er blitt tatt inn i førstelagsvarmen av Jürgen Klopp.

Kevin Stewart (22 år – 0 kamper)
En allsidig spiller som kan benyttes i flere posisjoner. Han kom på gratisovergang fra Tottenham i juli 2014, og har siden vært utlånt til klubber som Cheltenham Town, Burton Albion og Swindon Town. Må tydeligvis være hentet tilbake fra sistnevnte klubb om han er aktuell for kveldens kamp.

Cameron Brannagan (19 år – 3 kamper)
Den Manchester-fødte midtbanespilleren fikk sin debut i bortekampen mot Bordeaux i Europa League i september.

Ryan Kent (19 år – 0 kamper)
Den hurtige høyrevingen har imponert på lån hos Coventry City denne sesongen, og ble nylig hentet hjem av Jürgen Klopp.

Joao Carlos Teixeira (22 år – 2 kamper)
En teknisk begavet playmaker som Liverpool hentet fra Sporting Lisboa da han var tenåring. Har vært i førstelagstroppen i tre år uten at han har klart å etablere seg på laget.

Sheyi Ojo (18 år – 0 kamper)
Liverpool hentet den raske vingen fra Milton Keynes Dons. Jürgen Klopp hentet ham tilbake fra et låneopphold i Wolverhampton denne uken.

Jerome Sinclair (19 år – 3 kamper)
Ble Liverpools yngste spiller gjennom tidene da han debuterte i en ligacupkamp mot West Bromwich da han var 16 år og 6 dager gammel. Har ikke kommet til enighet med Liverpool om en ny kontrakt, og hans nåværende avtale løper ut til sommeren.

LES OGSÅ: Kan bli brukt som midtstopper