SPILLERBØRS: Allen fremst i dugnadsgjengen

Liverpool gjorde i over 90 minutter en god profesjonell og defensiv jobb i Villarreal, anført av midtbanespillere og det indre forsvaret.

Simon Mignolet 7 – Hadde egentlig ikke så mye å gjøre og tok greit det lille som kom mellom stengene, inntil spissen Bakambu kom fri og han måtte gjøre en førsteklasses reaksjonsredning.

Nathaniel Clyne 7 – Ingen store defensive feil og var friskt med fremover flere ganger, selv om innleggene, og et skuddforsøk som endte som et innlegg, kunne hatt bedre kvalitet.

Dejan Lovren 7 – Solid kamp igjen. Står støtt og er viktig på defensive dødballer og så lenge spanjolene ikke kom til noen kontringer var det full kontroll.

Kolo Toure 7 – Hvor mye kan han klandres for baklengsmålet? Litt på halvdistanse kanskje, men det skulle vært en back der. Ellers tiet han det som måtte være av bekymrede røster over at han ble erstatteren for Sakho med en god kamp hvor han vant en rekke dueller.

Alberto Moreno 5 – Kunne blitt helt da han spurtet over mer enn halve banen og nær hadde satt inn et ledermål. For øvrig var han nokså lite aktive framover, som han trolig hadde fått beskjed om. Men da Villarreal scoret, etter 92 minutter, var han i midtsirkelen da han skulle vært nede på sin backplass og sikret…

Lucas Leiva 6 – Begynte litt rufsete med å være upresis i sitt spill, men spilte seg opp og leverte en solid og disiplinert jobb.

Joe Allen 7 – Mye av Liverpools spill gikk gjennom ham, mot en motstander som ikke tillot mye rom for de offensive spillerne. Til tider meget bra, og selv om han burde ha scoret tidlig i kampen synes vi han fortjener bestemannsprisen.

James Milner 7 – Over 90 minutter med knallhard jobbing, hvor han dukket opp nær sagt over alt på banen. Ikke alt var like presist, men bidro til at Villarreal aldri kom inn i noen rytme.

Adam Lallana 7 – Var uheldig da han startet perfekt på et fremspill og hadde fri bane mot mål, bare for å bli avblåst feilaktig for offside. Herlig arbeidsmoral og gjorde en god forsvarsjobb høyt oppe på banen. Manglet litt kvalitet da det skulle skapes noe framover.

Philippe Coutinho 5 – «En blek 1.omgang» ble notert, men visste ikke da at han bokstavelig talt ikke var helt frisk og ble byttet ut i pausen. Han kan bli et sterkt våpen i returen.

Roberto Firmino 6 – Jobbet og slet, og hadde et skudd som keeper slo i stolpen, men hadde en tendens til å komme veldig dypt og med ballen i ufarlige posisjoner.

Jordon Ibe 5 – Ble nok foretrukket fremover Sheyi Ojo på benken på grunn av større arbeidsmoral, men gutten er bare ikke i form. Er veldig på hælene og tar stadig vekk helt gale valg.