Spillerbørs: Joe Allen ble uvanlig scoringshelt

Vi har gitt fem sjuere på vår børs, etter en ikke mer enn sånn passe kamp mot Watford.

Simon Mignolet 7– Overlot stort sett til sitt forsvar å ta hånd om de åtte cornerne som Watford hadde, men fikk vist sin verdi med en gnistrende redning på avslutningen til Ighalo.

Jon Flanagan 5 – En ordinær forestilling fra scouseren. Virker tung, usikker og med dårlig timing, men unngår de stygge feilene.

Martin Skrtel 6 – Fikk nok uventet mye å gjøre mot et Watford som fikk mange dødballer og har et par skikkelige mannfolk på topp. Virker lite skarp og langt unna formen, men greide seg tross alt rimelig bra i duellspillet.

Lucas Leiva 7 – Hadde en miss tidlig i kampen da han ble lurt sentralt i banen, men spilte seg opp. Bra til å lese spillet og greier seg også overraskende bra i luftrommet som midtstopper.

Alberto Moreno 6 – Noe av hvert fra den friske spanjolen. Kom inn og hadde en flott brytning sentralt på en tidlig sjanse i kampen, men ble lurt opp i pølsebua på den store sjansen til Ighalo.

Kevin Stewart 6 – Gjør en lojal jobb som anker og gir Allen mulighet til å konsentrere seg mer om det offensive. Er ujevn og litt enkel i sitt pasningsspill.

Joe Allen 7 – Er til tider veldig bra, med fint driv, overblikk og pasninger. Hadde noe rusk i dag, inkludert et par balltap og et forårsaket frispark rett utenfor 16-meteren, men scoringen gjør at vi synes han fortjener prisen Liverpools beste.

Sheyi Ojo 7 – Ble plassert ute til høyre, med tydelig beskjed om å komme innover med sin venstrefot. Har noe av den overlegne selvtilliten som er så herlig å se, og da er det lett å tilgi at det blir noe ujevnt det han presterer. Fortjente ikke å bli byttet ut etter vår mening.

Jordon Ibe 5 – Etter en nokså svak 1.omgang kom han seg til dødlinjen foran The Kop før det var gått to minutter etter pause. «Nå kommer han kanskje i gang» var tanken, og det ble litt bedre, men gjør også elementære feil som da han verken fikk ballen på mål etter lagt tilbake til lagkamerater som stod i kø for å score på sjansen mot slutten.

Philippe Coutinho 7 – Helt i øverste giret var han vel ikke, men likevel den som virket mest trolig å skape sjanser for Liverpool den første timen. Var involvert i 1-0, men burde ha scoret da han nærmest bommet på ballen foran The Kop.

Christian Benteke 6 – En fin assist og et utmerket fremspill til Coutinho, og var mye involvert. Foran mål hadde han imidlertid uvanlig dårlig timing i dag og brente sjanser han normalt setter.

Roberto Firmino – Kom innpå noen sekunder for sent til at vi registrerer poeng. Overtok i rollen til landsmannen Coutinho og var en del involvert, samt at han er noe så sjeldent som en offensiv midtbanespiller/flanke som scorer regelmessig.

Cameron Brannagan – Fikk omtrent et kvarter inkludert overtiden, og greide seg helt greit da Klopp vel ønsket å gjøre midtbanen litt tryggere defensivt med å bytte ut Ojo.

Connor Randall – Kom inn i sluttminuttene på venstreback for Moreno.