Storseier i treningskamp

Liverpool U21 vant i kveld overbevisende 5-0 over Chesterfield U21 i en treningskamp i Chesterfield.

Sluttrapport: Meget godt førsteomgang av Liverpool. Andre omgang var mye jevnere, men gjestenes klasse skinte igjennom også de siste 45 minuttene. Seieren var derfor aldri truet. Takket være scoringer av Brooks Lennon (2), Ryan Kent, Joao Carlos Teixeira og innbytter Jerome Sinclair ble det en komfortabel 5-0 seier.

88.min: Vertene forsøker å få et trøstemål. Marshall avslutter fra skrått hold, men ballen blokkeres av en Liverpool-forsvarer.

77.min: 0-5 SINCLAIR. Innbytter Jerome Sinclair setter ballen lavt i mål.

76.min: Daswell med et godt skudd fra 20 meter for Chesterfield. Ballen har retning langhjørnet, men Bogdan redder.

75.min: 0-4 TEIXEIRA. Joao Carlos Teixeira med en nydelig avslutning, når han inne i feltet lobber ballen over keeper og i mål.

71.min: Kjempesjanse til vertene. Beesley kommer fri på høyresiden og sentrer til Morrison når keeper kommer ut. Morrison klarer på utrolig vis å sleive ballen utenfor!

61.min: Liverpool bytter seks (!) spillere.

57.min: Brooks Lennon setter ballen i mål igjen, men det er vinket for offside for lenge siden. Andre omgang har så langt vært mye jevnere enn første var.

50.min: Kjempesjanse for Chesterfield. Hudson kommer til dødlinja og legger en lav ball inn i feltet. Rowley klarer imidlertid ikke å sette ballen i mål.

49.min: Virtue på farten igjen. Han vender opp inne i feltet, men avslutningen fra åtte meter går over.

47.min: Gomez skyter knallhardt en meter over tverrliggeren.

Pauserapport: Liverpool har styrt denne førsteomgangen, og leder fortjent 3-0. Det hadde ikke vært noe å si på om gjestene hadde gått i garderoben med en større ledelse etter de første 45 minuttene.

43.min: Adam Bogdan på en liten bærtur utenfor straffe-feltet og sparker ballen rett til en motspiller, men vertene klarer ikke å utnytte muligheten som byr seg.

42.min: Teixeira skyter lavt utenfor, etter et godt oppbygd angrep.

38.min: 0-3 KENT. Ryan Kent har vært livlig, og endelig får han navnet sitt på scoringslista.

35.min: Liverpool er nær sin tredje scoring for kvelden, når en corner blir slått mot Madger Gomez på bakre stolpe, men det dømmes hands mot Liverpool-spilleren.

30.min: 0-2 LENNON. Ryan Kent skaper sjansen, og Brooks Lennon setter ballen i mål fra fem meters hold.

23.min: Chesterfield med et Rabona-innlegg, som Liverpool-forsvaret får klarert.

17.min: Gjestene er nær ved å øke ledelsen på et hjørnespark. Virtue header mot mål, men Beesley redder på streken.

15.min: Liverpool med et klart overtak. Gjestene med fint kombinasjonsspill, før Teixeira skyter utenfor fra 20 meter.

12.min: Liverpool er nær en ny scoring, når Virtue forsøker seg på volley på et innlegg fra venstre. Ballen går over mål.

9.min: Liverpool-forsvaret får ryddet unna et angrep fra vertene.

5.min: Liverpool snytes for straffespark, og Chesterfield for klarert.

1.min: 0-1 LENNON. 22 sekunder tok det før Brooks Lennon satte ballen i mål for Liverpool, på en avslutning fra utkanten av straffefeltet.