Strålende, Coutinho

Han scoret ikke, men hadde ellers fingrene borti mye av det kreative på Liverpools midtbane i dag. Coutinho var etter vår mening Liverpools beste mot Aston Villa.

Mignolet 7Hadde en rolig ettermiddag på Villa Park. Hadde to fine inngripener i andre omgang. Kunne bare se på at Scott Sinclair skjøt Aston Villas eneneste sjanse i kryssfestet.
Clyne 7Gode initiativ på høyresiden. Flink til å komme seg i posisjon og være spillbar. Scoret også takket være meget god og aggressivt spill.
Toure 7Ivorianeren har spilt gode kamper når han har fått muligheten. God til å plassere seg og går godt i spann med Sakho. Nå var ikke Villa den store målestokken, men dette er en kamp å minnes med glede for Toure. Også fordi han scoret sitt første Premier League-mål siden 2005.
Sakho 6På beste Sakho-vis tar han kontroll over mye av det Villa kommer med. Har en egen evne til å få med seg ballen i trengte situasjoner.
Moreno 6Spanjolen hadde flere gode innlegg og gode initiativ fra venstrekanten. Var som de andre defensive spillerne til Liverpool aggressiv og lot ikke motstanderne få ro.
Can 8Sto for flere gode initiativ på Liverpools midtbane. Det er ikke alt han lykkes med, men han skal virkelig ha for forsøkene. Scoret et fint mål, der han tar ballen fra Bacuna, spiller via Firmino og får ballen tilbake, før han smeller ballen i mål.
Henderson 6Er ikke i hundre prosent kampform, men får 90 minutter i dag. Nest best i mange dueller. Meget fint hjørnespark på headingen fra Toure.
Milner 7Milner jobber og sliter og går foran for bortelaget i dag. Vinner mange dueller og må også tåle noen smeller. Scorer et fint mål direkte på frispark.
Coutinho Liverpools beste8Målet var det eneste som manglet for brasilianeren i dag. Har noen gjennomspill som bare spillere i verdensklasse ser. Regisserte både Sturridge og Origi sine mål. Fantastiske bevegelser og er en maestro med ballen. Byttet ut 24 minutter før slutt. Liverpools beste i Birmingham i dag.
Firmino 6Fikk litt både og fra Firmino i dag. Er spillbar og gjør gode ting med ballen også, men har også flere ballmiss. Gjorde plass for Benteke et drøyt kvarter før slutt.
Sturridge 8Scoret mål i sin femte kamp på rad mot Aston Villa. Virkelig godt å ha ballgarantisten tilbake i Liverpool-drakt. Scoret mål med hodet og var bevelig og god framme. Virker mer kampsugen enn på lenge. Klopp vil ikke risikere noe for skadeutsatte Daniel og byttet han ut etter en drøy time.
Benteke 0Fikk et drøyt kvarter på sin tidligere hjemmebane. Fikk utrettet lite.
Origi 0Scoret et fint mål da han ble spilt nydelig gjennom av Coutinho og var alene med keeper. Belgieren var veldig aggressiv på den knappe halvtimen han fikk. Var også utsatt for en stygg takling, men kunne heldigvis fortsette kampen.
Stewart 0Unggutten har vært god når han har fått muligheten. Gjorde også mye bra i de 24 minuttene han spilte i dag. Nektet Villa-midtbanen rom. Rakk også å få gult kort.