Sturridge aktuell mot Palace

Daniel Sturridge kan være tilbake i Liverpools startoppstilling mot Crystal Palace. London-klubben kan måtte unnvære formspissen Connor Wickham.

Under dagens pressekonferanse på Melwood avslørte Jürgen Klopp at Daniel Sturridge nå trener som normalt, etter at han fikk krampe i ligacupfinalen og ikke spilte onsdagens kamp mot Manchester City.

– Daniel Sturridge trente helt normalt i går, forkynte Liverpool-manageren.



Klopp kunne også fortelle at Mamadou Sakho i dag trente for første gang etter smellen han fikk i hodet i ligacupfinalen.

– Mama trente litt i dag, for første gang siden hodesmellen. Vi hadde ingen lang økt, for dette var andre dag etter en kamp. Den eneste fulle treningsøkten vi har foran Palace-kampen blir i morgen, så vi får se hvordan det går med ham da. Men i dag var i alle fall første dag han trente litt, etter at han ble byttet ut i ligacupfinalen.

En som imidlertid blir ute lenge er Lucas Leiva, som fikk skadet en lårmuskel under straffespark-konkurransen i ligacupfinalen, og må regne med 5-6 uker på sidelinjen.



– Lucas var virkelig uheldig. Skaden er litt mer alvorlig enn vi trodde, sa Klopp under dagens pressekonferanse.

– Jeg har aldri hørt om en spiller som har blitt skadet når han har tatt straffespark tidligere, men han fikk trolig skaden fordi han var litt småskadet fra før. Han kjente ikke så mye til det i kampen, men smertene kom etter at han hadde skutt straffesparket. Det dreier seg om quad-muskelen på fremsiden av låret. Jeg vet ikke eksakt hvor lenge han vil være ute, men kanskje 5-6 uker, noe som ikke er bra.

Klopp må ellers klare seg uten den langtidsskadede trioen Jordan Rossiter (hamstring), Danny Ings (kne) og Joe Gomez (kne). I tillegg er midtbanespiller Kevin Stewart ute med en ankelskade.

Palace uten Wickham?

Croydon Advertiser melder at Crystal Palace-spissen Connor Wickham er tvilsom til søndagens kamp mot Liverpool. Angriperen som har vært i kanonform de siste ukene fikk en smell i kampen mot Sunderland på tirsdag, og skal gjennom en scan i dag.

Palace-manager Alan Pardew vil ta en sen avgjørelse på om han skal inkludere Wickham i troppen til Liverpool-kampen.

– Connor har vært i strålende form, men fikk en smell mot Sunderland, og han skal gjennom en scan i dag, sa Pardew under sin pressekonferanse i dag.

 – Vi trodde først det bare var en liten smell, men det kan være litt mer alvorlig enn som så. Så vi skal sjekke det ut. Det er kanskje tvilsomt om han blir involvert på søndag. Jeg vil gi ham så lang tid som mulig, for han gjorde to mål på tirsdag og spilte fantastisk. Han har vært ut og inn denne sesongen, og dersom han må stå over på søndag er det noe vi må se på i forhold til neste sesong, om han kan spille hver eneste uke.

– Dersom han går glipp av søndagens kamp, blir det et tilbakeslag både for oss og for ham, da han har vært fantastisk. Han er bare 23 år gammel, og har sett bra ut.

Dersom Wickham ikke kan spille, må Pardew bestemme seg for om han skal bruke Emmanuel Adebayor eller Dwight Gayle fra start. Gayle har scoret fire mål på fire kamper mot Liverpool.

Keeper Wayne Hennesey kan også være ute for Palace, noe som i så fall vil bety at Alex McCarthy står i mål for London-laget.