Sturridge forbannet over å bli byttet ut

Ikke noe problem for Jürgen Klopp.

Liverpool Echo melder at Daniel Sturridge var svært misfornøyd med å bli byttet ut mot Tottenham i går. Klopp sier til lokalavisen at det var et taktisk bytte, og at byttet ikke hadde noe med spissens skadehistorikk å gjøre.

Sturridge har spilt ni kamper etter sitt siste skadeopphold, men er blitt byttet ut i sju av de åtte han har startet.

Hans 71 minutter mot Spurs er det lengste han har spilt i noen av de kampene hvor han er blitt byttet ut, men han var tydelig misfornøyd da han ble byttet ut til fordel for Divock Origi.

– Det er en helt normal reaksjon, spesielt for en kvalitetsspiller som Daniel Sturridge, sier Klopp til lokalavisen.

– Han tenker sikkert at om han hadde fått blitt på banen så kunne han ha avgjort kampen, legger tyskeren til.

– Det er sant, men på det stadiet trengte vi en annen form for hjelp i kampen. Vi trengte noen som kunne løpe i bakrom. Vi trengte Divocks fysiske styrke, så jeg byttet.

– Jeg kunne også ha tatt ut Adam Lallana, og gått for to spisser. Men etter min mening, og det er den eneste meningen som betyr noe i dette tilfellet, så var det ikke fornuftig der og da. Så slik ble det.

– Jeg så at han var misfornøyd, for jeg er ikke blind.

– Men det er ikke noe problem, for dersom han gikk av banen uten å være misfornøyd ville noe være veldig galt.

– Du kan ikke spille fotball med en slik selvtillit uten å være den du er. Man må tenke at jeg er den beste. Jeg liker dette, så lenge han ikke gjør noe veldig merkelig når han går av banen, som for eksempel å sparke meg i ræva.

LES OGSÅ: – Du ønsker å vinne kamper som denne