Superinnbytteren!

Det var hard kamp om å være Liverpools beste mot Stoke. Men det er ikke ofte du ser så overbevisende 45 minutter som vi fikk se av Divock Origi.

Mignolet 7Får ingen hjelp av forsvaret på utligningen til Bojan, men kommer opp med en herlig reaksjonsredning når Cameron får stå helt alene i lignende posisjon på frispark i andre omgang.
Clyne 7Mye involvert offensiv i denne kampen, trekker også endel inn i banen. Også sterk defensivt.
Toure 6Spilte sin 350. kamp i Premier League. Grei kamp, og viser ofte at han er plasseringssterk. Følger likevel ikke Bojan på Stokes mål. Sliter sammen med Skrtel å skape trygghet på defensive dødballer og innlegg i den første omgang.
Skrtel 5Slet i endel dueller med Peter Crouch, og er tydelig ute av form etter skaden. Lager også på klønete vis frisparket som ga Stoke utligningen.
Moreno 8Har fått mye kritikk for at han har vært upresis i avgjørende situasjoner denne sesongen. Men mot Stoke kom endelig hans første mål siden desember 2014. Hadde også et godt innlegg mot Origi en halvtime før slutt, som fort kunne fått en bedre skjebne. Også solid defensivt.
Stewart 6Litt nervøs i de første involveringene i sin første PL-kamp fra start, men det ristet han raskt fra seg. Alt i alt en god debut for Stewart, men litt variabel innsats fra å være rolig og sikker til mer rusten. Mange pasninger, men litt upresis i noen avgjørende øyeblikk.
Allen 8Sterk kamp av Allen. Ordner opp bakover ved flere viktige anledninger rett utenfor 16-meteren i første omgang. Taklingssikker og med godt overblikk. Velfortjent stående applaus da han gikk av banen.
Milner 8Kraftanstrengelsen mot Dortmund for noen dager siden preger ikke Milner i det hele tatt, Mye involvert og står for to assist, blant annet et perfekt innlegg til Origi i starten av andreomgang. Når arbeidshesten også har presisjon som i dag, viser han virkelig hvor verdifull han kan være.
Ojo 7Hadde litt problemer med Pieters på høyrekanten i starten, men viste etter hvert godt initiativ. Viste så sin magi da han slo tunell på Shaqiri før han serverer Sturridge på pannebrasken på Liverpools andre mål. Det er virkelig en måte å markere seg på i sin første Premier League-start. Måtte dessverre ut ved pause.
Firmino 5Ujevn førsteomgang, og svak i pasningsøyeblikket i et par nøkkelsituasjoner, som da Liverpool kontret med tre mann etter et drøyt kvarter. Vokste seg bedre utover i kampen, og fikk en grei gjennomkjøring etter skaden.
Sturridge 7«Det er ingen grunn til at han ikke skal spille med et smil om munnen», sa Jürgen Klopp før kampen, og det var akkurat det Daniel Sturridge gjorde mot Stoke. Virket veldig interessert i å vise seg fram etter vrakingen mot Dortmund, og så ut til å trives godt i sin fri rolle. Leken, vil være mye involvert og henter ballen ofte dypt i banen, men viser også sin klasse foran mål, som da han headet inn det perfekte innlegget fra Ojo i første omgang.
Leiva 0Spilte for kort til å få karakter, men godt å se han tilbake på banen igjen etter skaden. 
Lallana 0Spilte ikke lenge nok til å få karakter, men sparte ikke å kruttet og løp på alle baller han kunne.
Origi 8For et innhopp av belgieren! Brukte bare fem minutter på å score etter at han kom inn til pause, da han headet sikkert inn et innlegg fra Milner. Gjorde alt selv på sin andre scoring, da han utfordret på venstrekanten og skrudde ballen, som nok var ment som et innlegg, inn i kassa. Raskt, sterk og nå scorer han også mål. Hårfint Liverpools beste, i sterk duell med Milner, Allen og Moreno. Men det er vanskelig å ikke smelte av det 20-åringen har vist denne uka.