Swindon står klare med nytt bud på Vigouroux

Swindon fikk avslag på sitt første bud, men har ikke gitt opp å sikre seg Liverpool-keeperen Lawrence Vigouroux permanent i dette transfervinduet.

Swindon Towns formann Lee Power vil gjøre alt som står i hans makt for å få kjøpt Lawrence Vigouroux før mandagens transferdeadline. The Robins la inn et bud på 22-åringen tidligere denne måneden, men fikk avslag fra Liverpool.

Vigouroux er lånt ut fra Liverpool til Swindon for hele inneværende sesong, men på County Ground er man så fornøyd med målvakten at de altså ønsker å gjøre overgangen permanent.

Swindon forsøkte for øvrig å kjøpe Vigouroux allerede sist sommer, uten å lykkes. Formann Power håper han nå skal lykkes på sitt tredje forsøk.

– Vi la inn et bud tidligere, men fikk avslag, sier Power til BBC Wilthsire.

– Jeg har vært borte hele uken, men vi vil forsøke å få ballen til å rulle igjen og se hvor det tar oss, legger han til.

– Liverpool har en ny manager nå, og vi har også en ny manager. Men vi liker virkelig Lawrence. Vi har diskutert det internt, og tror vi kan selge ham videre en dag for en formue.

– Han minner meg litt om Bruce Grobbelaar. Du vet aldri hva du får med ham. Av og til er det ikke så bra, mens andre redninger tar pusten fra deg.

– Vi har snakket med Liverpool om ham flere ganger. De har sagt at de ikke vil selge, men vi skal forsøke oss en gang til i dette vinduet. Vi prøver å presse døren åpen.

Flic Wilthire tror at Swindon må betale et sted mellom 250 000 og 350 000 pund for å sikre seg Vigouroux på permanent basis.