Takker Klopp etter kontraktsforlengelsen

– Hjelpen hans har vært briljant, sier Jon Flanagan, som var skadet da Jürgen Klopp ble ansatt.

Den populære scouseren var tilbake i spill mot Exeter i januar etter å ha tilbrakt halvannet år på sidelinja. 1993-modellen, som for alvor slo igjennom for to sesonger siden, er ydmyk overfor sin nye sjef.

– Han har vært enorm. Hjelpen hans har vært briljant. Da han kom inn, var jeg skadet, men han har stått ved min side, kan man si, forklarer Flanagan til klubbens nettsider like etter å ha forlenget avtalen til 2019.

Fem opptredener etter skaden

Det er kneproblemer som har hindret den gode utviklingen etter sølvsesongen, men Klopp, som tok over Liverpool i oktober, har lenge vært klar på at Flanagan skal få en ny sjanse. Etter returen mot Exeter spilte han 105 minutter mot Stoke i ligacupens semifinale.

Saken fortsetter under.

Siden han 23-åringen vært på banen mot West Ham, hvor han spilte samfulle 120 minutter i FA-cupen, mot Manchester City hjemme etter cupfinalen, og i én time mot Crystal Palace borte.

Forsvareren sier at skademarerittet, og enkeltes tvil om fremtiden hans, gjør at dette føles enda bedre enn vanlig.

– Definitivt. Jeg synes jeg har vært igjennom mye de to siste årene, med skader og alt rundt det, og noen trodde kanskje fremtiden min var i tvil og ting som det. Men jeg har jobbet hardt, og dette er bare en bonus på toppen av det hele.

– Alltid ønsket dette

The Kop sang om Flanagan da han fikk comebacket sitt tidligere denne sesongen.

– Jeg er ikke helt ferdig ennå! At fansen synger navnet mitt og fyrer meg opp på den måten, er fantastisk for meg. Jeg, vennene mine og familien min har jobbet så hardt, og alle er i skyene, så dette er en god dag for oss, sier han.

Les også: – Ønsker bare å spille for Liverpool

– Dette er briljant. Det er noe jeg alltid har ønsket å gjøre siden jeg var guttunge. Jeg tror dette er min tredje profesjonelle kontrakt nå, så jeg er skikkelig fornøyd, forteller Flanagan.

Saken fortsetter under.

– Et enormt løft

Nå er planen å fortsette utviklingen og «spille så mange kamper som mulig» frem til sesongslutt. Han måtte se Europaliga-kampene mot Manchester United fra tribunen fordi han ikke ble påmeldt i turneringen i fjor høst, men får trolig mer spilletid av Klopp i ligaen.

Les også: – Flano hadde full kontroll på Sterling

– Han har hatt troa på meg, og da tiden var inne, satte han meg inn og hadde tillit til meg. Jeg kan bare takke ham. Det er alltid godt å komme inn og se at manageren stoler på deg så fort du er skadefri. Det har vært et enormt løft for meg. Det er herlig, sier 23-åringen.