Tar tyskerne på alvor

Peter Krawietz bedyrer at Augsburg er et bedre lag enn folk flest er klar over.

Krawietz sin jobb er blant annet å analysere motstanderlagene for Jürgen Klopp. Han advarer mot Augsburg, selv om Bundesliga-klubben ikke har vunnet noen offisiell match på denne siden av nyttår ennå.

– Augsburg er et spesielt lag, og det blir en vanskelig kamp. Dette vet vi, uttaler Krawietz til Liverpoolfc.com.

– Vi kjenner godt til dem. Vi kjenner til treneren deres og deres spillestil. Vi vet de er et veldig hardtarbeidende lag, som ligger veldig kompakt i forsvar, og som er raske til å angripe i overgangsfasen. Vi kjenner til denne planen deres, og nå må vi finne svarene på den, fortsetter Klopps assistent.

– Vi er ganske sikre på at de ikke kommer til å skifte spillestil. De spiller alltid med høy intensitet. Det må vi være forberedt på.

– Du kan ikke se deg blind på deres siste resultater, og tro at dette blir lett. Jeg kan love alle at det ikke blir lett. Dette er en stor kamp for dem. Det er historisk for dem å spille mot Liverpool FC. Dette blir en stor, stor utfordring for oss.

Har hatt tysk hjelp

Krawietz forteller at han har hatt godt hjelp fra tyske fotballeksperter når det gjelder å kartlegge Augsburg.

– Jeg kan ikke se alle kampene deres selv. Vi har noen gode hjelpere i Tyskland, som er gode eksperter. De har gjort en strålende jobb.

– På grunn av de mange kampene vi må spille jobber vi nesten døgnet rundt, hele uken. Jeg kjenner de karene vi støtter oss til. De vet hva de gjør. De gjør en god jobb. Det er til stor hjelp for oss, for vi er nye i England og må lære mye om motstanderne her, så vi trenger hjelp fra disse karene og vi benytter dem. Vi er glade for å kunne samarbeide med dem.

LES OGSÅ: En av de største kampene i Augsburgs historie