Teixeira ikke noe nærmere

Liverpool og Shaktar fortsetter forhandlinger angående et mulig kjøp av Alex Teixeira, men ingen ting tyder på at det er nære en overgang til Anfield.

Ubekreftede rapporter i Ukraina hevder at Liverpool har fått bud avslått også etter det opprinnelige tilbudet på £24.5M, som troverdige kilder på engelsk side opplyste om. De lokale journalistene på Merseyside mener at forlangende til Shaktar hele tiden har vært på £38M, eller 50 millioner euro.

Ifølge Liverpool Echo i kveld er det ikke kommet noen signaler som tyder på at partene er nære et forlik.

Fra Ukraina hevdes det at spilleren har blitt enig med LFC om de personlige betingelsene, men den store hindringen har hele tiden vært overgangssummen. Shaktar ønsker ikke å selge, i hvert fall ikke i januar, og vil i det minste gjøre det de kan for å presse opp prisen før de lar sin stjernespiller gå.

Ved midnatt er det åtte dager igjen av transfervinduet og en vil forvente at det snart må komme noen positive meldinger dersom dette skal la seg ordne i tide.

Shaktar møter for øvrig svenske Häcken til treningskamp i Florida i kveld kl 21.00, og det skal bli spennende å se om Alex Teixeira er involvert der. 26-åringen har de siste dagene fått behandling for en hamstringsskade.  

Foto: EuroFootball/Stringer/Getty Images