Teixeira trygler om overgang

Alex Teixeira sier at Shaktar arbeider med å finne en løsning slik at han kan komme til Premier League og Liverpool.

«Jeg vil gjerne ha en overgang i dette transfervinduet og har fortalt dem (Shaktar) det. De har mottatt et veldig godt tilbud og de arbeider med en løsning. Hvis jeg ikke går nå da vil jeg forlate dem til sommeren», blir Alex Teixeira sitert på i den brasilianske avisen Globo.

Liverpool skal ha fått avslag på et tilbud på £24.5M etter at administrerende direktør Ian Ayre selv dro til Florida, hvor Shaktar Donetsk har en treningsleir, for å forhandle om 26-åringen. Shanktar skal ha gitt uttrykk for at prislappen er på £38M, men Liverpool ventes å legge inn et nytt bud og at et kompromiss kan finne sted.

Les også: Ayre har reist hjem

«Etter seks år i Europa med Shaktar er vi klare til å reise og jeg har snakket med min kone og datter»

«Det er mitt ønskemål og gå til en stor liga og jeg vet at den engelske er veldig sterk. Jeg er klar og vet at jeg vil vokse mye der. Jeg er klar over at to store klubber som Liverpool og Chelsea er interesserte, men jeg har ikke gitt mitt ord til noen av dem.»

«Jeg vil ikke utelukke andre ligaer, men jeg ønsker å spille i Premier League. Slik jeg ser det er det den sterkeste i verden. Jeg ønsker en utfordring og å utvikle min karriere. Mitt mål er å gå til en stor klubb og komme inn i landslagstroppen til Brasil.» 

Foto: Sascha Stenbach/Stringer, Gerry Images