The Times: Götze ønsker å bli Liverpool-spiller

Velinformerte Tony Barrett i The Times skriver at Mario Götze er klar for å forlate Bayern München til fordel for Liverpool.

Mario Götze ønsker å bli gjenforent med Jürgen Klopp, og den tidligere Borussia Dortmund-spilleren vil derfor gjerne skrive under for Liverpool i sommer, slår Barrett fast i en artikkel i The Times i dag.

Barrett mener at det vil representere et kupp for Klopp om han klarer å sikre seg Götze. Den tidligere Liverpool Echo-journalisten skriver at Liverpool FC håper de skal klare å signere den tyske VM-vinneren for 20 millioner pund, fordi han bare vil ha ett år igjen av kontrakten med Bayern München i sommer.

Götze har åpenlyst fridd til Liverpool, og privat har spilleren gått enda lenger i å indikere at han ønsker å jobbe under Klopp igjen. VM-helten fra to år tilbake har bare startet en Bundesliga-kamp for Bayern i løpet av de siste fem månedene.

Barrett skriver at Liverpool-ledelsen har akseptert at Klopp vil gjøre store endringer i sin stall i sommer, og manageren vil derfor få betydelig økonomisk støtte på transfermarkedet.

Kølns venstreback Jonas Hector er en annen tysk spiller som har signalisert med all tydelighet at han ønsker å spille under Klopp i Liverpool. Det samme har Empolis polske midtbanespiller Piotr Zielinski.

LES OGSÅ. – Ring meg, om du vil ha meg