Tidenes yngste målscorer for LFC i FA-cupen

Sheyi Ojo skrev seg inn i historiebøkene i går kveld.

18 år og sju måneder gammel ble Sheyi Ojo i går kveld Liverpools yngste målscorer i FA-cupen noensinne, da han styrte ballen elegant i krysset foran et jublende The Kop drøye kvarteret før slutt mot Exeter.

– Det var helt utrolig, om jeg skal være ærlig. Jeg har ikke ord for å beskrive det øyeblikket, sier Ojo til Liverpoolfc.com.

– Jeg er bare glad for at jeg kunne ha innvirkning på kampen, og for at vi fikk det resultatet vi ville, slik at vi er videre til neste runde.

– Det var et fint mål, og et fint øyeblikk for meg. Jeg er selvsagt veldig glad.

– Men nå ser jeg frem til neste kamp. Jeg skal fortsette å jobbe hardt, og dersom jeg får sjansen igjen kan jeg forhåpentligvis gjøre det like bra.

– Jeg synes det er veldig viktig at manageren har vist at han har tro på oss, og at han har tro alle de unge spillerne. Han stoler på at vi kan komme inn, gjøre det bra og hjelpe laget. Det har gitt oss alle et skikkelig løft.

– Vi spilte mye bedre denne gangen sammenlignet med den første kampen mot Exeter. Vi er videre i FA-cupen, og alle er glade. Nå ser vi frem mot neste kamp.

LES OGSÅ: Imponert over unge lagkamerater

(Video med tillatelse av TV 2)