To baklengs for Ward

Les vår oppsummering av dagens landskamper med Liverpool-spillere involvert.

Danny Ward kom inn til sin andre A-landskamp, og voktet buret de siste 45 minuttene av Wales sin privatlandskamp mot Sverige i Stockholm. Liverpools reservekeeper måtte se to baller i nettet bak seg i løpet av den ene omgangen. Sverige vant kampen 3-0. Joe Allen, som har slitt med en liten kneskade den siste tiden, ble hvilt i håp om at han skal rekke Wales sin åpningskamp i EM mot Slovakia om en snau uke.

Etter en målløs førsteomgang mellom Serbia og Russland i privatlandskampen på Stade Louis II i Monaco, ble Marko Grujic byttet ut til fordel for Aleksandar Kolarov i pausen. Dette var Grujics tredje A-landskamp. Oppgjøret endte 1-1 etter to sene scoringer.

Trioen Simon Mignolet, Divock Origi og Christian Benteke satt alle på innbytterbenken da dommeren blåste i gang Belgias siste oppkjøringskamp foran EM, mot Norge i Brüssel. Divock Origi ble satt innpå ti minutter før slutt, på stillingen 3-2 til vertene, noe som også ble sluttresultatet. Dette var Origis 19. A-landskamp. De to andre Liverpool-spillerne kom ikke på banen. Belgia tok ledelsen ved Romelu Lukaku allerede etter tre minutters spill. Joshua King utlignet etter drøye tjue minutter av første omgang, før Veton Berisha sendte Norge i føringen like etter pause. To scoringer på tre minutter midtveis i andre omgang sikret imidlertid Belgia seieren.