U21-spiller klar for amerikansk klubb

Liverpool bekrefter at Daniel Trickett-Smith (20) har fullført en overgang til Sacramento Republic FC.

Den anvendelige midtbanespilleren kom til de røde fra Crewe Alexandre for fire år siden, og de siste sesongene har 20-åringen vært i Liverpools U21-stall. I vår ble det kjent at han hadde fått beskjed om å finne et nytt lag.

Nå skal han fortsette karrieren i USA. «Alle i Liverpool FC ønsker Daniel lykke til med fremtiden», skriver klubben på sine nettsider.

Takker supporterne

Trickett-Smith kan faktisk få debuten mot nettopp Liverpool denne helga. U21-laget skal nemlig til USA for å spille to vennskapskamper mot Sacramento Republic – på lørdag og kommende onsdag.

– Ønsker å gi en enorm takk til alle i Liverpool FC, støtteapparat, spillere og spesielt fansen, for støtten gjennom årene. Utrolige supportere, tvitrer spilleren selv torsdag kveld.

Denne sesongen har Trickett-Smith slitt med noen skader og spilletiden. Han fikk bare fire innhopp i ligaen, én kamp i U21 Premier League International Cup, og to kamper og én scoring i den hjemlige cupen.

Tidligere denne måneden ble det for øvrig klart at Jordan Rossiter (19) har skrevet under for Rangers FC, og både Daniel Cleary (20) og Alex O’Hanlon (20) fra U21-stallen er ferdige i klubben.