Uke 1

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

 

Søndag 10. januar

Chelsea, Manchester City, Manchester United, Liverpool, Arsenal, Paris Saint-Germain og Bayern München viser alle interesse for den 19 år gamle Benfica-spilleren Goncalo Guedes. Vingen verdsettes til 45 millioner pund.
Daily Star

Dersom Liverpool mister tålmodigheten med skadeforfulgte Daniel Sturridge kan de komme til å kaste seg inn i kampen om Saido Berahino. Flere klubber er ute etter WBA-spissen, inkludert Tottenham, Stoke og Everton.
Mirror

Juventus-spilleren Martin Caceres nærmer seg en overgang til Liverpool. De røde er favoritter til å sikre seg spilleren til sommeren, men Inter og Fenerbahce viser også interesse.
Calciomercato

Fiorentina er villige til å slippe Mario Suarez på billigsalg til Liverpool. 8 millioner euro skal være nok til at Serie A-klubben gir slipp på angriperen.
La Gazzetta dello Sport

Manchester United akter å slå Arsenal og Liverpool i kampen om Atletico Madrids midtbanespiller Saul Niguez. United vil forsøke seg med et bud på 15 millioner pund for 21-åringen.
Daily Star

Liverpool har fått nei fra Borussia Dortmund på en forespørsel om å få låne forsvarsspilleren Neven Subotic ut sesongen. Dortmund har fortalt Liverpool-ledelsen at de ikke ønsker å miste serberen, og at det vil kreve et betydelig bud for at de skal forandre mening.
Mirror

Lørdag 9. januar

Liverpool følger situasjonen til den franske keeperen Steve Mandanda, som er i ferd med å la sin kontrakt med Marseille løpe ut, og som dermed vil forlate den franske klubben på Bosman-overgang til sommeren.
Mirror

Jürgen Klopp er blitt mektig frustrert over at hans stjernespiss er skadet hele tiden. Liverpool er derfor villige til å selge Daniel Sturridge om noen byr 25 millioner pund for spissen.
Mirror

Liverpool er et steg nærmere et kjøp av Fiorentinas Mario Suarez.
La Gazzetta dello Sport

Manchester City har kastet seg inn i kampen med Arsenal og Liverpool om Coventry-talentet James Maddison. 19-åringen er et av de største talentene i Football League.
Coventry Telegraph

Chelsea akter å gi Liverpool kamp om Mario Götze. Begge Premier League-klubbene følger med på situasjonen til Bayern München-spilleren.
Bild

Liverpool er blitt enige med Corinthians om en overgangssum på 11,28 millioner pund for spissen Alexandre Pato.
Metro

Liverpool viser litt interesse for Schalkes Sidney Sam. Den tyske klubben ønsker å bli kvitt vingen, etter at han ikke har spilt en eneste Bundesligakamp denne sesongen. Liverpool har ikke lagt inn noe bud ennå. Sam har kontrakt med Schalke til 2018, men overgangssummen vil ikke bli noe problem.
Kicker

Liverpool nærer seg en avtale med Inter-forsvareren Andrea Ranocchia. Spilleren kommer til å si nei til et utlån til Sampdoria, da han heller vil spille for Anfield-klubben.
Sky Italia

Arsenal og Liverpool har sendt speidere for å følge Coventrys midtbanespiller James Maddison.
Daily Cannon

Liverpool-manager Jürgen Klopp har holdt samtaler med Mario Balotellis agent Mino Raiola angående å hente hjem italieneren fra låneoppholdet i AC Milan.
Tuttomercato

Fredag 8. januar

Det er ut som Subotic-overgangen kan bli noe av, men Borussia Dortmund ønsker å selge heller enn å låne ut stopperen.
BBC-journalist Matt Smith på Twitter

Fenerbahce ønsker å forlenge Lazar Markovic sin låneavtale med en sesong til. Den tyrkiske klubben ønsker å kjøpe serberen, men har trolig ikke god nok økonomi til å kunne sikre seg Liverpool-spilleren på permanent basis.
Mynet
 

Liverpool har kontaktet Ludogorets Razgrad angående Georgi Terziev. Den 23 år gamle bulgarske forsvarsspilleren har samme agentbyrå som Marko Grujic. Det er ikke nevnt noen pris for Terziev, men det er ikke ventet at spilleren vil koste særlig mye.
Tutto Mercato Web

Liverpool planlegger et ambisiøst bud på Bayern Münchens offensive midtbanespiller Mario Götze. 23-åringen er for tiden langtidsskadet. Götze har kontrakt med Bayern til 2017, og vil koste over 50 millioner euro.
BildLiverpool er interesserte i Anderlecht sin midtbanespiller Dennis Praet. 21-åringen er også et transfermål for Serie A-klubben Fiorentina. Anderlecht verdsetter Praet til 30 millioner euro.
Soccerlens

Torsdag 7. januar

West Ham, Tottenham og Liverpool kjemper om signaturen til Aston Villas 20 år gamle midtbanespiller Jack Grealish.
Birmingham Mail

Liverpool er interesserte i Borussia Mönchengladbach-spilleren Granit Xhaka. Den sveitsiske midtbanespilleren har kontrakt med Bundesliga-klubben frem til 2019, men forventes likevel å forlate den tyske klubben i sommer. Boroussia vil trolig forlange over 50 millioner euro for sveitseren.
Bild

Jürgen Klopp er i samtaler med Borussia Dortmund-stopper Neven Subotic.
Mirror

Liverpool har signert den unge målvakten Kamil Grabara fra den polske klubben Ruch Chorzow. Klubbene er blitt enige om en overgangssum på 250 000 pund, og den polske U17-keeperen var på Melwood i går for å gjennomføre den medisinske testen og skrive under kontrakten.
The Guardian

Onsdag 6. januar

Ifølge italiensk media har Inter Milans forsvarsspiller Andrea Ranocchia blitt enig om en overgang til Liverpool. 27-åringen med en fortid i Genoa, skal ha blitt enig om personlige betingelser men klubbene er ikke enige om en sum ifølge rapportene. Han skal være ute i kulden hos Roberto Mancini, selv om han var kaptein i fjor. 
TuttoMercato

Liverpool skal også være interessert i å hente Borussia Dortmunds Neven Subotic på lån. Dette skal ha blitt enda mer aktuelt etter de siste skadene. Subotic har spilt i både Mainz og Dortmund under Klopp, men har bare spilt fire kamper for det tyske laget denne sesongen. 
Mirror
 

Liverpool og Everton er begge interesserte i å signere Mainz sin midtbanespiller Danny Latza. 26-åringen har imponert i Bundesliga denne sesongen.
Bild

Wigan Athletic ser ut til å slå Liverpool om signaturen til Torquay-keeper Dan Lavercombe. Flere klubber fra Premier League og Football League har vist interesse for 18-åringen etter at han spilte seg inn på Torquays førstelag. Sheffield Wednesday og Bolton er blant klubbene som har fulgt akademiproduktet.
Express

Tirsdag 5. januar

Fenerbahce har et ønske om å signere Lazar Markovic på permanent basis. Ifølge Tyrkisk media vil klubben gå i samtaler med Liverpool om en overgang, for Markovic som er på sesonglangt lån. Ifølge rapportene skal Liverpool være villig til å selge spilleren som ble hentet for 20 millioner pund fra Benfica for 7 millioner pund.
Takvim

Mandag 4. januar

Marko Grujic vil bli værende i Liverpool, og blir umiddelbart tilgjengelig for Jürgen Klopp. Han blir ikke lånt tilbake til Røde Stjerne Beograd. Liverpool betaler en litt høyere overgangssum enn tidligere nevnt.
Mozzart Sport

Arsenal, Liverpool, Manchester United og Paris Saint-Germain kjemper om Lille-vingen Sofiane Boufal, 22-åringen som har fått tilnavnet «den neste Eden Hazard».
Fichajes

Swansea, Liverpool, Watford, West Ham og Sunderland linkes til Fiorentina-spissen Giuseppe Rossi.
Wales Online

Liverpool vurderer å legge inn et bud på Schalkes Max Meyer. En rekke klubber har den 20 år gamle offensive midtbanespilleren i kikkerten, inkludert Liverpool, Barcelona, AC Milan og Sevilla. Meyer har kontrakt med Schalke til 2018, og har en utkjøpsklausul på 25,5 millioner pund.
Sport Bild

Både Liverpool og Real Madrid viser interesse for Kylian Mbappe, og kan være ute etter å sikre seg den 17 år gamle angriperen allerede i januar. Mbappe er ikke kommet til enighet med Monaco om en ny kontrakt, og hans nåværende avtale løper ut etter denne sesongen.
L'Equipe

Kolo Toure er et transfermål for Lazio. Ivorianeren har bare spilt åtte kamper for Liverpool denne sesongen, og Lazio er ivrige etter å hente 34-åringen nå i januar.
Daily Star

De russiske storklubbene Zenit St Petersburg og CSKA Moskva prøvde å kapre Marko Grujic foran nesen på Liverpool i ellevte time. Begge klubbene tilbud Røde Stjerne Beograd mer penger for Grujic, men serberen hadde allerede bestemt seg for Anfield-klubben. De russiske klubbene var villige til å betale 10 millioner euro (7,4 millioner pund) mot Liverpools 5,1 millioner pund.
Liverpool Echo

Liverpool forbereder et bud på Borussia Dortmund-spissen Pierre-Emerick Aubameyang. Jürgen Klopp har  jobbet med landslagsspilleren fra Gabon tidligere. Aubameyang er under kontrakt med Bundesligaklubben til 2020. Arsenal ryktes også å stå klare med et bud på spilleren, som skal lyde på hele 42 millioner pund.
Don Balon

Her kan du lese forrige ukes ryktebørs