Uke 10

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Søndag 13. mars

Kvartetten Jacob Njoku, Suleiman Abdullahi, Ejike Chidera og Ezeh Charles Chinedu vil mest trolig bli lånt ut til belgiske Sint Truidense VV fra Liverpool dersom de fire spillerne fra Nigeria overbeviser på prøvespill hos Anfield-klubben. Kvartetten kvalifiserer ikke for arbeidstillatelse i England ennå.
OwnGoal Nigeria

Jürgen Klopp har fortalt Liverpool-styret at han ønsker seg Bayern Münchens Mario Götze, da tyskeren tror at hans tidligere elev blir den perfekte partneren til Philippe Coutinho på midtbanen. Men den tidligere Borussia Dortmund-spilleren vil bli en dyr mann i innkjøp.
Fichajes

West Ham er i ferd med å signere Borussia Mönchengladbachs midtbanespiller Håvard Nordtveit foran nesen på Tottenham og Liverpool. Den tidligere Arsenal-spilleren har kommet til enighet med The Hammers om en pre-kontrakt.
Daily Mail

Liverpool vil holde samtaler med Udinese om den polske midtbanespilleren Piotr Zielinski i neste uke. 21-åringen har imponert under sitt to sesonger lange låneopphold i Empoli, og Liverpool er interesserte i å sikre seg den polske landslagsspilleren til sommeren. Liverpools speidere har fortsatt å følge polakkens fremgang, og så ham i aksjon mot Genoa i forrige uke.
Daily Mail

Liverpool akter å kjempe med Manchester United om Benficas midtbanespiller Renato Sanches. Den portugisiske klubben har hintet om at de er villige til å selge spilleren for 60 millioner euro. 18-åringen har spilt 17 kamper i den portugisiske ligaen og gjort to mål.
SB Nation

Lørdag 12. mars

Daniel Sturridge linkes til Napoli som erstatter for Gonzalo Higuain.
Per Sempre Napoli

Den indiske landslagsspilleren Lallianzuala Chhhangte skal trene med Liverpool. 18-åringen spiller for DSK Shivajians, og er et produkt av Liverpools internasjonale akademi i Pune. Chaangtes lagkamerat, Jerry Mawimingthanga, som også er et produkt av Liverpools internasjonale akademi, er også med til Merseyside.
Sport Witness

Fredag 11. mars

Nå vil også Manchester United og Chelsea ha Fenerbahces venstreback Caner Erkin. Den tyrkiske landslagsspillerens kontrakt med Fenerbahce løper ut til sommeren, og fra før har Stoke og Liverpool vist interesse for forsvarsspilleren.
Sabah

Torsdag 10. mars

Liverpool-speider Matthias Hamann fulgte keeper Timo Horn (22) og venstreback Jonas Hector (25) i aksjon for FC Köln i 3-1 tapet for Schalke i helga. Horn er tilgjengelig for rundt 7 millioner pund, mens Hector verdsettes til 6 millioner pund.
Bild

West Ham er villige til å sette klubbrekord og betale hele 20 millioner pund for Christian Benteke i sommer.
Mirror

Den tidligere Porto-junioren Jacob Njoku skal prøvespille for Liverpool. 18-åringen vil komme til Melwood i april, hvor Liverpools trenere vil ta en nærmere titt på ham med tanke på en overgang i sommer. Liverpool skal ha fulgt spilleren, som har representert Nigeria på U13 og U15-nivå, i ett helt år. Njokus kontrakt med Al Oruba i De Forente Arabiske Emirater løper snart ut. Njoku vil prøvespille for Liverpool samtidig med landsmannen Chidera Ejike.
All Nigeria Soccer

Liverpool og Stoke kjemper om Fenerbahces venstreback Caner Erkin. Premier League-duoen er villige til å betale Bosman-spilleren 1,8 millioner euro per sesong, men Inter leder kampen om den tyrkiske landslagsspilleren.
Corriere dello Sport

Onsdag 9. mars

Aston Villa skal være interessert i å hente Liverpools Jerome Sinclair. Sinclairs kontrakt går ut til sommeren, og han ønsker å forlate klubben for å få mer spilletid. Villa skal allerede ha forhørt seg om Sinclair. De ønsker å hente ham for mindre enn de 3 millioner pundene Watford ville gi for unggutten i januar. Sinclair kan gå på free transfer til sommeren, men på grunn av hans alder vil Liverpool ha krav på kompensasjon. 
Mirror

Liverpool ivrer etter å sikre seg Bayer Leverkusen-vingen Karim Bellarabi (25). Den tyske landslagsspilleren har gjort 15 ligamål denne sesongen.
Bild

Fenerbahces venstreback Caner Erkin har ikke kommet til enighet om en pre-kontrakt med Inter bekrefter hans agent Batur Altiparmak.
Turkish Football

Juventus forsøker å kapre Bayern München-stjernen Mario Götze foran nesen på Liverpool. Anfield-klubben ivrer etter å sikre seg 23-åringen, men Juventus prøver også å få til en overgang.
Tuttosport

Liverpool går glipp av sidebacken Caner Erkin, etter at Inter ble enige om en pre-kontrakt med Fenerbahce-stjernen denne uken. 27-åringen er Bosman-spiller til sommeren, og får en treårskontrakt verdt 1,4 millioner pund i året hos Milano-klubben.
Corriere dello Sport

West Ham og Liverpool ryktes å være interesserte i Crystal Palace-stjernen Yohan Cabaye til sommeren. Cabaye kom til Palace for over 10 millioner pund sist sommer.
Croydon Advertiser

Jürgen Klopp sikter seg inn mot en sommerovergang for enten Jack Butland eller Fraser Forster. De to keeperne har vært i strålende form for henholdsvis Stoke og Southampton denne sesongen.
Daily Star

Liverpool ligger an til å sikre seg det nigerianske stortalentet Chidera Ejike. Den offensive midtbanespilleren skal prøvespille for Liverpool i april. 18-åringen er et av de største talentene ved Gee-Lec Football Academy. – Vi ventet på at Manchester City skulle svare oss, men det gjorde de aldri. Så vi kontaktet Liverpool, og introduserte Ejike, og de inviterte oss på to ukers prøvespill. Han reiser til Liverpool i neste måned for å prøvespille, siteres Ejikes tolk, Babawo Mohammed.
All Nigeria Soccer

Tirsdag 8. mars

Real Madrid planlegger et dobbeltbud på 80 millioner pund for å slå Manchester United og Liverpool i kampen om Roma-stjernene Miralem Pjanic og Radja Nainggolan.
Talksport

Inter akter å gi Liverpool kamp om Caner Erkin. Chelsea skal også være interesserte i 27-åringen, som er tilgjengelig på gratisovergang til sommeren.
Talksport

Arsenal har kastet seg inn i kampen om Valencia-vingen Sofiane Feghouli, som også Liverpool og Manchester United er ute etter. 26-åringen vil stå uten kontrakt etter denne sesongen, og er ute etter en lønn på 4,5 millioner pund per sesong.
Daily Star

Liverpools speidere fulgte den franske angriperen Ousmane Dembele i kampen mellom Rennes og Nantes. De fleste storklubbene i Europa ligger langflate etter 18-åringen, inkludert Arsenal, Barcelona, Chelsea, Manchester City, Manchester United og Paris Saint-Germian. Dembele benyttet anledningen til å score hat-trick, og er nå oppe i ni ligamål denne sesongen. Dembeles kontrakt med Rennes løper ut sommeren 2018.
Le Parisien

Mandag 7. mars

Besiktas forsvarsspiller Ismail Köybasi blir sett på som en mulig erstatter for Alberto Moreno.
Transfermarketweb

West Ham ønsker å sikre seg Christian Benteke til sommeren. Slaven Bilic skal ha Marseilles Michy Batshuayi som sitt førstevalg, men han har også Wilfried Bony og Benteke på listen over kandidater. 
The Telegraph

Liverpool håper å sikre seg en av Barcelonas beste akademispillere, Sergio Gomez. Merseyside-klubben har fulgt den 15 år gamle midtbanespilleren en tid.
Marca

Den unge belgiske midtbanespilleren Samuel Bastien linkes til Liverpool. Både Liverpool og Juventus har hatt speidere som har fulgt Bastien under spill for Avellino i Serie B. 19-åringen ble nylig tatt ut i troppen til Belgia U21 for første gang. Bastien er utlånt til Avellino fra belgiske Anderlecht, og klubbene har avtalt en permanent overgang for 4 millioner euro i juni. Derfor forhandler Liverpool direkte med den italienske klubben. Roma, Fiorentina og Sevilla viser også interesse for Bastien, men Liverpool kan sikre seg spilleren for 6,7 millioner euro i sommer.
Calciomercato

Liverpool sendte speidere for å se Empoli-duoen Piotr Zielinski og Leandro Paredes i aksjon, i Empolis 1-0 tap for Genoa på søndag. 21 år gamle Zielinski har gjort tre mål og står med fem målgivende pasninger i Serie A denne sesongen, mens jevngamle Paredes har nettet to ganger og har notert seg for en målgivende pasning.
GianlucaDiMarzio.com

HER KAN DU LESE FORRIGE UKES RYKTEBØRS